Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting şoku yaşayan Hakim’de oyuncu kadrosu izleyiciyi büyülüyor!

Reyting şoku yaşayan Hakim’de oyuncu kadrosu izleyiciyi büyülüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin iddialı dizisi Hakim dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi düşen reytingleriyle herkese şok yaşattı. Ancak bu durum, dizinin oyuncu kadrosunun gücünün önüne geçemiyor.

ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisi geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Haftalar öncesinden tanıtımı yapılan dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla büyük merak uyandırmıştı. Nitekim ilk bölümün reytingleri de oldukça iyi gelmişti.

İlk bölümüyle reyting yarışına güzel bir giriş yapan Hakim dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde günü dördüncü bitirmişti. İşte bu durum Hakim dizisiyle ilgili herkesin beklentisini yükseltmişti. Herkes ikinci bölümün alacağı reytingi bekliyordu. Ancak sonuç hüsran oldu.

Reyting şoku yaşayan Hakim’de oyuncu kadrosu izleyiciyi büyülüyor! 43

İkinci haftasında Hakim dizisinin reytingleri düşüş sergiledi. Dizinin ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk elde etti. AB kategorisinde günü altıncı olarak tamamlayan dizi, ABC1’de ise beşinci sırayı elde etti. Hakim dizisi sosyal medyada da sınıfta kaldı. Dizi, hakkında sosyal medyada yapılan 3.100 paylaşımla gecenin sonuncusu oldu.

Bu sonuç elbette herkesi çok şaşırttı. Ancak bu durum dizinin Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Hasibe Eren gibi usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosunun gücünün önüne geçemiyor. Nitekim diziyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlarla da hakim dizisinin oyuncu kadrosunun son yılların en iyilerinden biri olduğu belirtiliyor.

Bazı izleyicilere göre ise Hakim dizisi yayınlandığı kanal sebebiyle başarısızlığa uğradığı belirtiliyor. Bu izleyiciler Hakim dizisinin daha cesur sahnelerle yayınlanabileceği dijital bir platformda daha başarılı olacağına dikkat çekiyor.