Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingde Yalı Çapkını ezer geçer ama Tuzak dizisinin sosyal medyadaki çalımı çok konuşulur!

Reytingde Yalı Çapkını ezer geçer ama Tuzak dizisinin sosyal medyadaki çalımı çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu sezon ekranda reyting rekorları kıran dizi Yalı Çapkını oldu. Hatta öyle rekorlar kırdı ki uzun yıllardır en son Sefirin Kızı dizisinin 12’li reytinglere ulaşmasının ardından, 14’lü reytinglere yaklaşmasıyla şaşırttı. Dizi, Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmaya başladığından beri de dillerden düşmüyor ve çift haneli reyting rakamları ile hem yapımcının hem kanalın hem de izleyicinin yüzünü güldürüyor.

Yalı Çapkını dizisi, aynı zamanda sosyal medyada da etkili bir şekilde görünmekte. Dizinin takipçileri, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayat verdikleri Seyran ve Ferit karakterlerini ayrıca çok seviyorlar! OGM Pictures imzalı dizide ikilinin atışma, didişme dolu sahneleri, kimi doğal hareket ve mimikleriyle de öne çıkıyor.

Fakat sosyal medyada son derecek aktif izleyicisine karşılık Tuzak dizisinin sosyal medyadaki üstünlüğü de bir başka! Dizi, tv8’in iddialı bir yapımı olarak yayınlanmaya başladı. Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliğinde devam ediyor. Ancak beklenen reytingleri yakalayamaması, final iddialarını da getirdi. Fakat yapılan açıklama ile sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Reytingde Yalı Çapkını ezer geçer ama Tuzak dizisinin sosyal medyadaki çalımı çok konuşulur! 8

Bu arada Akın Akınözü’nün dünya çapında milyonlarca hayranı, diziye ayrıca ilgi gösteriyor. Hem oyuncuya hem de diziye destek veren izleyenler, her hafta sosyal medyada çok konuşulmasını sağlıyorlar. Yaptıkları paylaşımlarla, reytingleri yüksek dizileri bile geçen bir sosyal medya sonucu ortaya konuluyor!

Adba.tv tarafından haftalık olarak yayınlanan tablonun son durumu aşağıda. 5-11 Aralık haftasında sosyal medyada en çok konuşulan dizi 52 bin 800 ileti ile Tuzak oldu…

Reytingde Yalı Çapkını ezer geçer ama Tuzak dizisinin sosyal medyadaki çalımı çok konuşulur! 9

Yalı Çapkını dizisi ise geçtiğimiz haftalarda daha düşük ileti sayısı ile alt sıralardaydı. Yürek Çıkmazı’nın 2.likten 3.lüğe düştüğü haftada Yalı Çapkını, Tuzak dizisine yetişmiş görünüyor! 48 bin 200 ileti ile sosyal medyada Tuzak dizisini zorluyor Yalı Çapkını.

Yine sosyal medyada çok konuşulan bir başka dizi Kızılcık Şerbeti de 4. sırada. Cuma akşamları yayınlanan dizinin karşısında Yalı Çapkını var.  İddialı dizi ile rekabetinde giderek artan reytingleriyle sağlam geliyor! Sosyal medyada da yine dikkat çeken bir şekilde ön planda konuşulmakta!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de Show TV’nin sevilen yapımı olarak sosyal medyanın da dilinde. Dizinin ileti sayısı 22 bin 900 ile Kızılcık Şerbetine eşit. Bu dizinin ardından yine reytinglerde olmasa da sosyal medyada güçlü olan Tozluyaka dizisi geliyor. Yargı, Bir Peri Masalı, Emanet ve Teşkilat da bu hafta sosyal medyada en popüler diziler içinde ilk 10 tablosunda yer alıyor sırasıyla…