Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, güzelliği ile sosyal medyada uzun zaman sonra hayranlarını şaşırttı!

Ebru Şahin, güzelliği ile sosyal medyada uzun zaman sonra hayranlarını şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Daha önce rol aldığı dizilerin ardından atv’nin Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteri ile şöhrete kavuşmuştu Ebru Şahin. Başarılı oyunculuğu ile daha sonra yine aynı kanalın Destan dizisinde rol almıştı.

Bozdağ Film imzalı dizi, Kasım 2021’de yayınlanmaya başladığında büyük ilgi görmüş ve reytinglerde gün birincisi olmaktaydı. Ancak sezon sonuna doğru giderek reytinglerde düşüş yaşandı. İkinci sezonu göremeyeceği söylentilerine karşın devam yönünde karar alındı.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selçuk Bayraktar’ın başrolünde yer aldıkları dizi, final söylentileri altında sezonu bitirdi. Yaz aylarında yeni sezonla ilgili senaryoda revizyon yapıldığı konuşuldu. Daha güçlü bir şekilde Eylül sezonunda yayına gelmesi beklenirken, yapılan düzenlemelere rağmen 2. sezonda devam etmesi yönünde olumsuzluk oluşunca finale karar verildi!

Ebru Şahin, güzelliği ile sosyal medyada uzun zaman sonra hayranlarını şaşırttı! 10

Kanal diziye final bölümü için de bir şans tanıdı. Eylül ayında ekrana bir bölüm olarak geldi dizi. Bu kez final bölümü ile izleyenler tarafından merakla izlendi. Finale en çok üzülenler ise Ebru Şahin hayranları oldu!
Yönetmenliğini önce Emir Khalilzadeh’in daha sonra Fethi Bayram ile Metin Günay’ın ve final bölümünü ise Ali Aytaç Sakal’ın üstlendiği dizi, 28. bölümüyle ekrana veda etti.

Yaz aylarında, uzun zamandır beraber olduğu NBA’de oynayan Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin, düğünü ile de çok konuşuldu. Önce Osman’ın ailesinin olduğu Makedonya’da kılınan nikah ile evlenen çift, ardından İzmir Çeşme Alaçatı’da muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler.

Yeni sezonda Ebru Şahin’in yeni bir diziyle ekrana gelmesini merakla bekliyor hayranları. Ancak şu an için bilinen bir tv dizisi bulunmuyor! Fakat ‘Centilmen’ adlı Netflix için çekilecek filmde rol alacağı biliniyor oyuncunun. OGM Pictures firması ile 1 senelik bir anlaşma imzaladığı ve Çağatay Ulusoy ile filmde oynaması gündemde.

Ebru Şahin, güzelliği ile sosyal medyada uzun zaman sonra hayranlarını şaşırttı! 11

1994 doğumlu olan ve 2017 yılından beri oyunculuk yapan Ebru Şahin, Savaşçı, İstanbullu Gelin, Yasak Elma, Kan Parası, Hercai, Babam ve Destan isimli yapımlarda rol aldı. Bir süredir Amerika’ya eşinin yanına giden oyuncunun, projeleri oldukça Türkiye’ye döneceği öğrenildi.

Ebru Şahin, güzelliği ile sosyal medyada uzun zaman sonra hayranlarını şaşırttı! 12

Geçtiğimiz günlerde OGM Pictures tarafından düzenlenen ve pek çok ünlü ismin buluştuğu geceye Ebru Şahin de katıldı. Oyuncu, yılbaşı öncesi ‘yeni yıla merhaba’ demek için düzenlenen partiye, beyaz mini elbisesi ile katıldı. Hayranlarının uzun zamandır görmediği oyuncunun gecede giydiği kıyafetiyle verdiği pozlar ise hayranlarını ikiye böldü adeta!

Ebru Şahin, güzelliği ile sosyal medyada uzun zaman sonra hayranlarını şaşırttı! 13

Uçuk mavi elbisesi, siyah ince çorabı, siyah topuklu ayakkabıları, halka küpeleri, açık saç modeli ile birlikte tarzıyla beğeni toplayan oyuncu, kameralardan uzak olduğu dönemde de fitliğinden bir şey kaybetmediğini ortaya koydu fotoğraflarıyla! Ancak bazı hayranları, tarzını pek beğenmezken, elbise seçimi konusunda bazı olumsuz yorumlar da yaptılar! Oyuncuyu böyle bir gecede daha şık görmeyi beklediklerini de saklamıyor bazı hayranları…