Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler çok iyi iken Fox TV, yerini dolduramayacağı Yasak Elma’ya nasıl veda edecek?

Reytingler çok iyi iken Fox TV, yerini dolduramayacağı Yasak Elma’ya nasıl veda edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında altıncı sezonu devam eden Yasak Elma dizisi, çok başarılı bir proje olarak dizi tarihine adını yazdırdı. “Kendisi ile dalga geçen dizi” olarak da tarif edilen Yasak Elma’nın altıncı sezon sonunda izleyicilerine veda edeceği açıklandı. Daha sezon başında dizinin vedası biliniyordu.

Geçtiğimiz günlerde Yıldız karakteri ile başrolde yer alan Eda Ece de sezon sonunda Yasak Elma’ya veda edeceklerini ve kendisinin de artık farklı işler yapmak istediğini açıkladı. Bu sözlerin ardından da dizinin yedinci sezonu olur mu diye bekleyenler de çok üzüldü. Zira Fox TV için de durum üzücü gözüküyor. Birbiri ardına dizi denemesi yapan kanal yetkilileri bir türlü uzun yıllar başarıyla devam edecek projeler bulmayı başaramıyor.

Yasak Elma dizisi ise tam aksine çok başarılı bir süreç geçiriyor ve yedinci sezonda yayınlansa yine aynı izleyici kitlesini Fox TV’ye kazandırabileceğini de herkes biliyor. İşte böyle bir ortamda artık ekibin devam etmek istemediği Yasak Elma’nın vedasına adım adım yaklaşılıyor.

Reytingler çok iyi iken Fox TV, yerini dolduramayacağı Yasak Elma'ya nasıl veda edecek? 8

Biran Damla Yılmaz da 5. sezon başında katıldığı ekip ile iki yıldır bir arada ve ana kadroda yer almasıyla da büyük bir popülerlik elde etmeyi başardı. Genç oyuncu, “Bu sezon muhteşem gidiyor, geçen sezon da olduğu gibi” diye konuştu.

Canlandırdığı Kumru karakterinde yeni sezonda çok fazla değişim olduğundan da bahseden oyuncu, “Her bölüm daha çok heyecanlanarak, daha çok merakla senaryoyu alıp okumak istiyorum. Oynarken de gerçekten heyecanlanıyorum. Benim için çok güzel ve çok keyif aldığım bir proje” dedi.

Reytingler çok iyi iken Fox TV, yerini dolduramayacağı Yasak Elma'ya nasıl veda edecek? 9

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dışında bir de Prestij Meselesi isimli sinema filminin çekimlerinde yer aldı. Bu projede biraz farklı bir karakteri canlandıracak olan oyuncu, çok güzel ve farklı bir işle hayranlarının karşısına çıkacağını söyledi.