Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar iddialı bir projeyle ekranlara geri dönüyor!..

Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar iddialı bir projeyle ekranlara geri dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar birçok karakteri başarıyla canlandıran, Süper Baba ve  Yaprak Dökümü gibi Türk dizi tarihinin en etkili projelerinde başrolde yer alan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar Kanal D’nin yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Umutsuz Ev Kadınları gibi unutulmaz bir diziyle de akıllara yazılan Bennu Yıldırımlar, ayrıca dünyanın birçok ülkesinde çok etkili çıkış yapan Kadın dizisinde de ‘Hatice’ karakteri ile harika bir performans ortaya koydu.

Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisinin 2019 yılında final yapmasının ardından uzun süreli olarak bir projede bulunmadı. Sadakatsiz dizisine konuk oyuncu olarak katılan ve kısa bir süre hikayede yer alan oyuncu, ekranlara en son Kusursuz Kiracı adlı diziyle geldi. TV eleştirmeni Sina Koloğlu’nun verdiği habere Bennu Yıldırmlar Kanal D için hazırlanan Kod Adı Mektup dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar iddialı bir projeyle ekranlara geri dönüyor!.. 7

Most Yapım imzalı dizinin başrolü için daha önce Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım’ın adı duyulmuştu. Ekibe iki önemli isim daha katıldı; Bennu Yıldırımlar ve Selim Bayraktar. Dizinin adının değişeceğini de belirten Koloğlu, kadroya yeni bir ismin daha ekleneceğinin bilgisini de verdi.

Dizinin genç oyuncularından Emre Kıvılcım ekranlara en son Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi ile geldi. Rabia Soytürk ise yeni final yapan Star TV dizisi Duy Beni adlı dizide ‘Ekim’ karakterine hayat verdi.