Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner eski rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!..

Aslıhan Güner eski rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2019-2021 yıllarında Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı diziyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Süreç Film imzalı dizinin çekimleri Ordu’da gerçekleşmiş, genç oyuncu Burak Can’da dizide Aslıhan Güner’in canlandırdığı ‘Yıldız Kadıoğlu’ karakterinin kardeşi ‘Poyraz Kadıoğlu’na hayat vermişti.

Aslıhan Güner eski rol arkadaşının doğum gününü unutmadı. Birlikte fotoğraflarını instagram hesabında paylaşan Güner, Burak Can’ın doğum gününü şu sözlerle kutladı; “İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Seni o kadar çok seviyorum ki güzel dostum kıymetlim her şeyin en güzeli seni bulsun.”

Aslıhan Güner eski rol arkadaşının doğum gününü unutmadı!.. 7

21 Aralık 1996 doğumlu oyuncu Burak Can 26 yaşına bastı.  Duy Beni isimli dizide ‘Aziz’ karakterini canlandıran genç oyuncu Burak Can, son dönemin en hızlı çıkış yapan erkek oyuncularından birisi olarak anılıyor. Burak Can, 2011 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim. Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli 2 sezon süren dizide canlandırdığı ‘Poyraz’ karakteri ile çok sevilen Burak Can, Duy Beni isimli dizi sayesinde de büyük popülerlik elde etti. Genç oyuncu 20. bölümü ile birlikte final yapan Duy Beni dizisinin ardından şimdilerde yeni proje tekliflerini değerlendiriyor.