Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Alparslan dizisi birinciliği bırakmadı, Yasak Elma üçüncü konumda!

Reytinglerde Alparslan dizisi birinciliği bırakmadı, Yasak Elma üçüncü konumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan yapımlar arasındaki reyting yarışı tüm hızıyla devam ederken, bundan etkilenmeyen tek yapım Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oldu.

TRT1 ekranında yayınlanan ve büyük başarılarla yoluna devam eden dizinin 13. bölümü geride kaldı… 14 Şubat akşamı reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde eden Alpraslan dizisi çift haneli reytinglere ulaşamadı ama tüm kategorilerde çok iyi sonuçlar elde etti.

Survivor All Star 2022 programının başlaması ile birlikte izleyicilerin yoğun ilgisi dizilerin de performanslarını etkiliyor. Yasak Elma dizisi de ikincilik elde edebildiği pazartesi rekabetinde artık bir basamak geriye düştü. Tüm kategorilerde Survivor’ın 14 Şubat akşamı ikinci olduğunu görüyoruz.

Yasak Elma dizisi ise çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor ve iyi reytingler sonucunda günü tüm izleyici gruplarında üçüncü olarak tamamladı.

Show TV’de yayınlanan ve 14. bölümü geride kalan Üç Kuruş dizisi ise ortalamanın üzerinde oranlar elde etmesine rağmen, sezonun ilk başlarına göre bir hayli düşük oranlar alıyor… Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin tüm kişilerde yedinci, AB’de dokuzuncu ve ABC1’de sekizinci sırada yer aldığını belirtelim.

Finale adım adım giden Kalp Yarası dizisi ise 31. bölümü ile birlikte ekrandaki yerini aldı. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin hayranlarının ilgi gösterdiği dizi, tüm kategorilerde de ilk 10 program içinde yer alamadı.

Ortalamanın altında gelen reytingler sonrasında Kalp Yarası, tüm kişilerde on ikinci, AB grubunda on beşinci ve ABC1’de ise on altıncı sırayı elde edebildi.