Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisiyle 3 yıldır ekrandan uzak kalan bir usta yeniden setlere dönüyor!

Camdaki Kız dizisiyle 3 yıldır ekrandan uzak kalan bir usta yeniden setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Camdaki Kız dizisinde kriz çıkartacak yeni karakter geliyor! Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin heyecanlı hikayesinde önemli gelişmeler olacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonu başarılı şekilde devam ediyor.

Perşembe rekabetinde Mahkum ile yarışan ve ciddi bir izleyici kaybı da yaşayan Camdaki Kız dizisinde yeniden sadık seyircileri heyecanlandırmak amacıyla senaristler önemli bir adım atacak. Tamer Levent’in muhteşem performansıyla izlediğimiz Rafet beyin kriz çıkartacak yeni bir durumu ortaya çıkacak.

Ailenin sert babası olarak öne çıkan Rafet Koroğlu, geçmişte yaşanan aşk hikayesi üzerinden dizide öne çıkacak. Rafet’in açılacak aşk defterinden yeni bir karakter çıkacak ve bu karakter hikayede büyük krizi de tetikleyecek.

Camdaki Kız dizisiyle 3 yıldır ekrandan uzak kalan bir usta yeniden setlere dönüyor! 56

Dengelerin fazlasıyla değişeceği Camdaki Kız dizisinde bu önemli görevi üstlenecek oyuncu olarak Laçin Ceylan ile anlaşma sağlandığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

1990’lı yıllardan bu yana oyunculuk yapan Laçin Ceylan, Gümüş isimli dizideki Gülsün karakteri ile de akıllara yazılmıştı. Hatırla Sevgili dizisindeki Sevim ve Çilek Kokusu dizisindeki Selda karakterini Laçin Ceylan canlandırdı.

2018 yılında İnsanlık Suçu ve 2019 yılında da Aşk Ağlatır isimli projelerde yer alan oyuncu, 3 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapacak.

Camdaki Kız dizisiyle 3 yıldır ekrandan uzak kalan bir usta yeniden setlere dönüyor! 57

Laçin Ceylan, oyunculuğun yanı sıra gençlere verdiği oyunculuk eğitimleri ile de sektörde önemli bir misyon üstleniyor.

Laçin Ceylan ayrıca tiyatro oyunlarında da yer alarak yeteneklerini sahnede sergilemeye devam eden oyuncular arasında bulunuyor.

Camdaki Kız dizisinin 17 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 31. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz. Yine çok etkili bir hikaye ve yine izleyicileri çok şaşırtacak sahneler geliyor.