Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde günbegün geriye düşen Aziz dizisinde bir kötü haber daha geldi!

Reytinglerde günbegün geriye düşen Aziz dizisinde bir kötü haber daha geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında izleyicisiyle buluşan Aziz dizisinin reytinglerde geriye düşmeye başladı. Fakat bir dönem dizisi olan Aziz’in seveni ve merakla bekleyen bir izleyici kitlesi bulunuyor. Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı dizide etkili bir oyuncu kadrosu da bulunuyor.

Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılması ve öncesindeki özgürlük mücadelesini tüm açıklığıyla bir aşk hikayesi etrafında anlatan dizide başrol oyuncuları başta olmak üzere tüm oyuncu kadrosu göz dolduruyor. Simay Barlas’ın Efnan karakteri ile kariyerinde çok iyi bir çıkış yakaladığı dizide, iki başarılı oyuncu Murat Yıldırım ile Damla Sönmez de tecrübelerini sergileyerek hayranlarını mest ediyor.

03 Medya’nın yayıncılığını üstlendiği, Show TV için çekilen “Aziz” dizisinde geçen hafta peş peşe korona vakaları sette işleri zora sokmuştu. Önce dizinin başrol oyuncusu Damla Sönmez, ardından ise Ahmet Mümtaz Taylan koronaya yakalandı. Ayrıca dizi ekibinden Güven Murat Akpınar’ın da test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Dün sabah cuma akşamına bölüm yetiştirmek için sete çıkan ekip çekimlere başlayamadı. Oyuncuların son yapılan test sonuçları negatife dönmedi. Bunun üzerine çekim iptal edildi.

Yeni bölümle ilgili fragman bekleyen izleyiciler, daha önceki bölümlerden derlenen genel bir tanıtım videosuyla karşılaşınca tepkilerini yorumlarıyla dile getirdiler. Öte yandan işlerin ters gittiği sette, oyuncuların çekimlere çıkamama durumunda 21. Bölümüm yetişmeyeceği konuşuluyor.

Reytinglerde günbegün geriye düşen Aziz dizisinde bir kötü haber daha geldi! 7