Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova biterken, şans bir oyuncunun daha yüzüne güldü!

Bir Zamanlar Çukurova biterken, şans bir oyuncunun daha yüzüne güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında dört sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova milyonlarca hayranının gözyaşları arasında adım adım finale doğru ilerliyor. İzleyicilerin son dönemde hikayesine yönelik büyük eleştiriler yapmasına rağmen, diziyi izlemeye devam etmesi ve perşembe akşamları da iyi reytingler alınması Bir Zamanlar Çukurova’nın ne kadar büyük bağımlılık yarattığını da gösteriyor.

Proje başladığında başrolde bulunan isimlerin bir bir diziyi terk etmesi de dikkatleri çekmişti. Vahide Perçin ile başlayan bu süreç, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık ile devam etti. Dört sezon boyunca hikayede baştan sona kalan tek başrol Hilal Altınbilek oldu… Güzel oyuncunun da katkısı ile bu noktaya kadar gelen diziden şimdiye kadar birçok oyuncu gelip geçti… Nazan Kesal, Hande Soral, Şebnem Dilligil, Rüzgar Aksoy, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova gibi isimler diziye büyük katkı yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova biterken, şans bir oyuncunun daha yüzüne güldü! 8

Hikayeden en son ayrılan iki isim Ocak ayında Selin Yeninci ile Selin Genç olmuştu… Finale adım adım gitmekte olan ve 140. bölümüyle de veda etmesi beklenen dizinin kadrosunda yer almak büyük bir gurur vesilesi olarak görülüyor. Bu gururu yaşayan son isimlerden birisi de Ümit Beste Kargın oldu… Son bölümlere katkı yapacak olan oyuncu, Zeynep karakteri ile hikayede yerini alacak.

Bir Zamanlar Çukurova biterken, şans bir oyuncunun daha yüzüne güldü! 9

Ümit Beste Kargın için, böyle önemli ve tarihe geçen bir dizide yer almak da iyi bir deneyim fırsatı olacak. Yargı dizisinde Ece karakteri ile yer alan oyuncu, yine bir başka iddialı dizide kendisini gösterme fırsatı bulmuş oldu.

Henüz mesleğinin başlarında olan Ümit Beste Kargın için Bir Zamanlar Çukurova’nın büyük bir deneyim fırsatı olacağı da anlaşılıyor.