Ana sayfa Sosyal Medya Reytinglerde yüzü gülmeyen Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada birinci oldu!

Reytinglerde yüzü gülmeyen Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada birinci oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin 4. sezonuyla ekranlara gelen yapımı Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda İbrahim Çelikol’u ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle kadrosuna katarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Perşembe akşamı ekranlara gelen yapımın karşısında Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız ve TRT’nin yeni dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı var.

Reytinglerde total izleyici grubunda birinciliği Camdaki Kız’a kaptırarak ikinci olan Bir Zamanlar Çukurova, sosyal medya paylaşımlarında ise zirvedeki yerini kimseye kaptırmadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 21 Ekim Perşembe günü yayınlanan diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre Perşembe gününün galibi ATV’nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Reytinglerde yüzü gülmeyen Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada birinci oldu! 8

Baş rolünde Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol ikilisinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi  dün akşam yayınlanan 109. bölümüyle, 17 bin 263 sosyal medya paylaşımına konu olarak en fazla konuşulan perşembe dizisi oldu.

Diziyi ikinci sırada, 14.405 paylaşımla TRT1’in Barboroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi izledi. Fox TV dizisi  Kanunsuz Topraklar tekrar bölümüyle 5.585 paylaşımla üçüncü olurken, reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Camdaki Kız ise 3.165 paylaşımla dördüncü sırada yer aldı.

Reytinglerde yüzü gülmeyen Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyada birinci oldu! 9

Bir Zamanlar Çukurova’nın dün akşam yayınlanan bölümünde Züleyha, Hülya ile yüzleşmeye Hakan’la beraber gitti. Demir’in Hülya’ya yazdığı mektubu okuyan Züleyha, Ayten’in söylediklerinin doğru olduğunu anlar ve Hülya ile yüzleşmek için İzmir’e gitmeye karar verir.

Fekeli’nin Isparta’ya gittiğini öğrenen Lütfiye için parçalar birleşmeye başlar. Fekeli’nin Mehmet Kara’yı soruşturduğunu anlayınca kendisi de Isparta’ya gidip Fekeli’nin ne öğrendiğini anlamak için Saniye ile birlikte yollara düşer.

Betül’ün arazi satışından kazandığı paraları gören Şermin havalara uçar. Paraları harcama derdine düşen Şermin’i Betül’ün nasihatleri de durduramaz ve Şermin, Abdülkadir’in otomobil dükkânından altına lüks bir araba çeker. Şermin’in konağa arabayla geldiğini gören Saniye, Betül’den şüphelenmeye başlar.