Ana sayfa Sosyal Medya Star TV, Ada Masalı’yla Menajerimi Ara taktiği mi uyguluyor?

Star TV, Ada Masalı’yla Menajerimi Ara taktiği mi uyguluyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin, Ada Masalı dizisiyle ilgili stratejisi hala anlaşılamadı. Bir yaz dizisi olarak başlayan, daha yüksek rakibi final yapmasına rağmen hala inatla devam eden Ada Masalı, düşük reytinglerine rağmen sosyal medyada birinciliği elden bırakmıyor. Bu da Star TV’nin Ada Masalı’nda Menajerimi Ara taktiğini uyguladığı yönünde şüpheye yol açıyor.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı, yaz sezonu başında çok hızlı bir şekilde başladı. Aynı akşam ilk bölümü yayınlanan Kanal D dizisi Baht Oyunu’nunu reytinglerde geride bırakmayı başardı.

Star TV, Ada Masalı'yla Menajerimi Ara taktiği mi uyguluyor? 8

Ancak Ada Masalı’nın bu başarılı uzun sürmedi. Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu, kısa sürede sıçrama yaparak Ada Masalı’nı reytinglerde geri bırakmayı başardı.

Bir yaz dizisi olan Ada Masalı, reytingleri fena olmamasına rağmen yeni sezon başlayınca final yaptı. Ancak en azılı rakibi Ada Masalı ise hala yayınına devam ediyor. Üstelik kötü reyting sonuçlarına rağmen.

Star TV, Ada Masalı'yla Menajerimi Ara taktiği mi uyguluyor? 9

Ancak şöyle bir ayrıntı var: Tüm bu süreçte Ada Masalı sosyal medya paylaşımları sıralamasında liderliği hiç bırakmadı. Dizi yayınlandığı her akşam birincilik elde etti, etmeye de devam ediyor. Bu durum da akıllara Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi için yürüttüğü stratejiyi akıllara getiriyor.

Özellikle genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’la ön plana çıkan Menajerimi Ara dizisi reytinglerden hiçbir zaman iyi bir sonuç almamıştı. Ancak sosyal medyada o kadar başarılıydı ki rekorlara imza atıyordu. Star TV’de kötü reytinglerine rağmen Menajerimi Ara’ya uzun süre final yaptırtmamıştı.