Ana sayfa Sosyal Medya Reytinglerde zirvede olan Yasak Elma sosyal medyada Kalp Yarası’na yenildi!

Reytinglerde zirvede olan Yasak Elma sosyal medyada Kalp Yarası’na yenildi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in baş rollerinde yer aldığı Fox TV’nin Yasak Elma dizisi dün akşam yayınlanan 117. bölümüyle reyting listesinde yine zirveye yerleşti.

Eda Ece’nin canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterinin aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşi Çağatay ve sevgilisi Kumru’dan aldığı intikam reytinglerde birinciliğin gelmesini sağladı. Yasak Elma dizisi beşinci sezona düşük reytinglerle başladı ancak senaristlerin müthiş entrika planları sayesinde çıtayı giderek yükseltti.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; Çağatay ve Kumru’yu yakalayan Yıldız’ın herkesin önünde aldatıldığını duyurması dizi hayranları için büyük sürpriz oldu. Yasak Elma’nın 117. bölümü tüm kişilerde birinci olmakla kalmadı, reyting oranlarının da bu sezonun en iyi oranlarından birisi olması dikkatleri çekti.

Reytinglerde zirvede olan Yasak Elma sosyal medyada Kalp Yarası'na yenildi! 9

Ancak Yasak Elma geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ATV ekranlarındaki rakip dizi Kalp Yarası’na sosyal medyada yenik düştü. Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 25 Ekim Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Reytinglerde zirvede olan Yasak Elma sosyal medyada Kalp Yarası'na yenildi! 10

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in baş rollerinde yer aldığı Kalp Yarası dizisi 114.619 ileti sayısıyla sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. Yasak Elma ise 17.582 ileti sayısı ile Kalp Yarası dizisinin bayağı gerisinde kaldı. Görünen o ki Yıldız’ın intikam planı değil Kalp Yarası’ndaki  ‘Ayşe’ ve ‘Ferit’ aşkı dün akşam sosyal medyaya damgasını vurdu.

Reytinglerde zirvede olan Yasak Elma sosyal medyada Kalp Yarası'na yenildi! 11

Ancak iki dizide pazartesi rekabetinin henüz tam olarak başlamamasının fırsatını kullanıyor. ‘Üç Kuruş’ ve ‘Alparslan’ dizileri yayınlanmaya başlayınca Yasak Elma’nın reytinglerde Kalp Yarası’nın ise sosyal medyada akıbetinin ne olacağı merak ediliyor.