Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reytingleri beklenenden düşük gelen Sipahi dizisine moral olan ödül

Reytingleri beklenenden düşük gelen Sipahi dizisine moral olan ödül

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı “Sipahi” “Yılın En İyi Çıkış Yapan Dizisi” seçildi.

Zengin oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile dikkatleri çeken Sipahi, Optimar Araştırma Şirketi’nin düzenlediği “Yılın En’leri” araştırmasında “Yılın En İyi Çıkış Yapan Tv Dizisi”seçildi.

Türkiye’nin 26 ilinde gerçekleştirilen halk oylamasıyla seçilen dizi 2022 yılının ses getiren yapımları arasında yer alıyor.

Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen MİT ajanlarının hikayesini konu alan Sipahi’nin kadrosunda şu isimler bulaunuyor:

“Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Ece Dizdar, Gözde Okur, Elit Andaç Çam İnan, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.”

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi her Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana geliyor.