Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın kalp çarpıntısı yapan Ego dizisiyle ilgili tek bir sorun var!

Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın kalp çarpıntısı yapan Ego dizisiyle ilgili tek bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2023 yılında yayınlanacak yeni dizilerden birisi de Ego olarak ortaya çıktı. Erkeğe Güven Olmaz isminin kısaltması olarak belirlenen Ego isimli dizinin başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz bulunuyor. İki ünlü oyuncunun daha önce Çarpışma isimli dizideki performansını iyi bilen izleyiciler, yeni hikayeden çok umutlu.

Ego dizisi için yayınlanan fragman merakla bekleyenlerin daha da çok heyecanlanmasını sağladı. Çok farklı bir hikaye kurgusu ile gelmekte olan dizinin herkesi şaşırtacak yanları olduğu ilk fragmandan bile anlaşılıyor. Ancak dizi hayranlarının aklını kurcalayan bir sorun var ki, uzun süredir birçok yapımı etkileyen bir sıkıntı bu.

Fox TV’nin önceki yıllarda birbiri ardına çok iddialı dizileri ekrana sürmesi ama düşük gelen reytingler nedeniyle projeleri 5-6 bölümde yayından kaldırması izleyicilerde bir güvensizlik ortamı oluşturdu. Fox TV’de yayınlanan dizilere yönelik olarak izleyicilerde oluşan bu antipatik durum, yeni projeleri de olumsuz etkiliyor.

Bu sezon önce Kusursuz Kiracı ardından da Mahkum dizisi hızlı bir şeklide final ile yüzleşti. Ancak Bir Peri Masalı dizisi için Fox TV 13 bölüm yayında kalma fırsatı sundu. Bu çok olumlu bir adım olarak değerlendirildi. Tozluyaka dizisi de 26 bölüm ekranda kalabildi ve bu da iyi bir süreç yönetimiydi. Bunun yanı sıra Darmaduman isimli dizi ise 9. bölümü ile final yaptı. Fox TV için bu dizinin erken bitmesi de olumsuz bir not oldu, izleyicilere göre keşke 13 bölüm ekranda kalabilseydi.

Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın kalp çarpıntısı yapan Ego dizisiyle ilgili tek bir sorun var! 7

Fox TV yetkililerinin izleyicilerde oluşan bu antipatik durum ile ilgili ciddi bir çaba ortaya koymaması, Ego isimli diziyi heyecanla bekleyenleri de endişelendiriyor. Zira Ego dizisini izlemek için ekran başına geçmeye niyet edinenler, beklenen reytingler gelmez ise projenin kısa sürede yayından kaldırılması ile bir sinir harbi daha yaşamak istemiyor.

Fox TV projeleri için oluşan bu olumsuz ortamı değiştirmek adına kanal yetkililerinin dikkat çekici adıımlar atmaması, izleyici sadakatini çok da önemli bulmamaları bu kanaldaki dizi projeleri için en büyük sorunların başında geliyor.

Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz hayranları şimdiden yeni dizinin heyecanını yaşıyor ve ilk bölümün yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fakat, bu reyting konusu ve dizinin Fox TV’de yayınlanması durumunun getirdiği endişeler de sosyal medyadaki yorumlara yansıyor.