Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşen Aşk Mantık İntikam’da yeni bir dönem başlıyor!

Reytingleri düşen Aşk Mantık İntikam’da yeni bir dönem başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizisi olarak başlayan, gördüğü yoğun ilgi üzerine kış sezonunda da devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi sessiz ve derinden, istikrarlı bir şekilde ilerliyordu. Bir süre sonra reytinglerde düşüş yaşayan Fox TV dizisinde çare senaryoda değişikliklik oldu. Ancak bir süre sonra o da işe yaramadı. Yapımcılar çareyi yeni bir hamlede buldu.

Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı dizi yaz aylarında romantik komedi olarak başladı. İşler yolunda gidiyordu. Ancak bir süre sonra izleyicinin ilgisini kaybetmeye başladı. Senaristler de çareyi hikayede değişiklik yapmakta buldu.

Ancak dizi bu kez romantik komedi olmaktan çıkıp resmen drama döndü. Bu durum izleyiciyi hiç de memnun etmedi. Özellikle İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan karakterindeki değişim izleyiciyi çok rahatsız etti. İlk başlarda son derece naif bir karakter olan Ozan neredeyse kötü adama dönüşmüştü.

Reytingleri düşen Aşk Mantık İntikam’da yeni bir dönem başlıyor! 7

Dizinin sürekli eleştirilen senaristleri hikayeyi kurtarmak için son bir hamleye girişti. Diziye genç oyuncu Cem Belevi’yi dahil etti. Cem Belevi’nin canlandıracağı Efe karakteri kadının ruhundan anlayan, kültürlü bir adam olarak karşımıza çıkacak.

Esra’nın çok eski bir dostu olan Efe, Esra için sadece yakın bir arkadaş olacak. Ancak böylesine ilgi çekici bir karakter Ozan’ın kıskanmasına yol açacak. Böylece Efe ve Ozan arasında büyük bir rekabet doğacak. Bu rekabetin izleyicinin ilgisini çekmesi ve yeniden reytinglerin yükselmesini sağlaması bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam için reytingler final çanlarını çalacak kadar kötü değil. Nitekim Fox TV’nin bu konuda ne kadar sert olduğu, umut görmediği diziyi hemen bitirdiğini birçok örnekte gördük. Kemikleşmiş izleyicisi ne kadar kızsa da dizisini izlemekten vazgeçmiyor. Dolayısıyla hikayede yapılan bu değişiklik Aşk Mantık İntikam’ı yeniden eski romantik günlerine geri döndürebilir.