Ana sayfa Sosyal Medya Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay da karda mahsur kaldı!..

Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay da karda mahsur kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle pek çok insan zor anlar yaşadı. Yollarda, havaalanında ve iş yerlerinde mahsur kalanlar oldu.

Sosyal medyada karlar altında poz üstüne poz veren meslektaşlarının aksine ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan ilginç bir paylaşım geldi. Nurgül Yeşilçay karda mahsur kaldı . Ancak ünlü oyuncunun mahsur kaldığı yerden gayet memnun olduğu gözlerden kaçmadı.

Yoğun kar yağışının etkilerinin konuşulduğu saatlerde zor şartlar altında olmadığının mesajını veren Nurgül Yeşilçay mahsur kaldığı yerden, ‘Sefam olsun’ notuyla paylaşım yaptı.

Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay da karda mahsur kaldı!.. 9

Çok yakında, Fox TV’de Son Nefesime Kadar adlı diziyle ekranlara gelmeye hazırlanan oyuncu instagram hesabında, ‘Ay böyle bir yerde mahsur kaldım. Sefam olsun’  notuyla manzarayı paylaştı. Takipçilerini habersiz bırakmayan oyuncu eve geldiğinin bilgisini de kedisinin fotoğrafını paylaşarak verdi.

Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay da karda mahsur kaldı!.. 10

Öte yandan yeni dizisinde bir polis memurunu canlandıran Nurgül Yeşilçay’ın sette kaza geçirdiği, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken, araçta fren yerine gaza bastığı iddia edildi.

Nurgül Yeşilçay’ın rol arkadaşına arkadan hafif çarptığı ve sonra aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiği öne sürüldü. Yeşilçay, ağaca çarparak durabildi.

Yeşilaçay’ın dudağı patlarken, araçtaki kameraman da kafasını kamerasına çarptı. Ünlü oyuncudan ise konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay da karda mahsur kaldı!.. 11