Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven yeniden tiyatro sahnesinde!..

Bir süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven yeniden tiyatro sahnesinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Güven, en son 2020 yılında yayınlanan Babil dizisinde Halit Ergenç, Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu ile birlikte baş rolde yer almıştı.

Oyuncu, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları sonrasında apar topar projeden ayrılmıştı. O sıralar magazin gündeminin çok konuştuğu Ozan Güven, bir süre ortalarda görünmedi.

Bu süre içerisinde sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunmayan Ozan Güven, instagram hesabından en son paylaşımını 2020 yılının Temmuz ayında hakkında çıkan haberlerle alakalı yapmış, bir yazı yayınlayarak hayranlarına; ‘Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin’ sözleriyle seslenmişti.

Oyuncu, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl tiyatro sahnesinde hayranlarıyla yeniden bir araya gelmişti. Ozan Güven, Don Kişot’um Ben isimli tiyatro oyunuyla yeniden hayranlarıyla buluşacak.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven yeniden tiyatro sahnesinde!.. 54

Ozan Güven’e Günay Karacaoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov’un eşlik ettiği Don Kişot’um Ben oyunu 29 Ocak Cumartesi günü saat 20.30’da, 30 Ocak Pazar günü ise saat 16.00’da Baba Sahne’de izleyici ile buluşacak.

Ozan Güven’in Don Kişot karakterine hayat verdiği 2 perdelik oyunda;  Cervantes’in ölümsüz eseri Don Kişot, Bulgakov’ın dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen yepyeni bir metinle bir defa daha düşüyor yollara.