Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşen Hercai dizisiyle ilgili çok önemli bir karar alındı!

Reytingleri düşen Hercai dizisiyle ilgili çok önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisi atv ekranında 3. sezonuyla devam ediyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi iyice zorlanmaya başladı. Ancak heyecan dolu yeni bölümler yine senaristlerin çabasıyla her hafta sergileniyor.

Miran ve Reyyan’ın hikayesinde önemli gelişmeler yaşanırken, dizinin yan karakterleri de güçlü performanslarıyla Hercai’ye destek sunuyor. Ancak 3.sezon olması ve gün değişikliği ile birlikte giden izleyiciler dizi için olumsuz bir tabloyu da ortaya çıkardı.

Cuma akşamları totalde 6’lı reytinglere kadar yükselen Hercai, Pazar akşamları 4’lü oranlara geriledi. AB grubunda zaten zayıf olan dizi, totalde de güç kaybettiği için final tehlikesi belirdi. Dizinin akıbeti de çok merak konusu oldu.

Hercai konusunda reytingler sorun teşkil ederken, alınan bir karar da dikkatleri çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre diziden 2 oyuncu ayrılacak.

Reytingleri düşen Hercai dizisiyle ilgili çok önemli bir karar alındı! 7

Bu ayrılık kararları izleyicileri bir hayli şaşırtacaktır. Şimdiye kadar 60 bölümü yayınlanan dizide azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Gönül’ü oynayan Oya Unustası’nın projeden yakında ayrılacakları ortaya çıktı.

Bu vedanın nasıl gerçekleşeceği merak konusu olurken, dizinin reytinglerinin düştüğü bir dönemde iki önemli karakter için ayrılık kararı verilmesi de dikkat çeken bir gelişme oldu.