Ana sayfa Dizi İzle Emanet 24 Şubat Çarşamba 123. bölüm fragmanı izle!

Emanet 24 Şubat Çarşamba 123. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karamel Yapım imzası taşıyan, Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Emanet dizisinde bir hafta daha heyecanlı bölümlerle devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yükselen reytingleri ile herkesi fazlasıyla şaşırtan Emanet dizisi, dün 121. bölüm ile izleyicinin karşısındaydı ve reytinglerinin düştüğü gözüktü.

Emanet dizisinin 23 Şubat Salı akşamı yayınlanan 122. bölümü de heyecan doluydu. Selim’in gerçekleri anlatıp anlatmayacağı bölüm boyunca izleyiciler tarafından merakla beklendi. Seher ve Yaman’ın evliliklerinin ardından dizinin hikayesi izleyiciler tarafından daha da çok ilgi görüyor. Şimdi bu ikilinin evliliklerinin nasıl yürüyeceğine ilişkin yeni detaylar izleyicileri Emanet dizisinin başına topluyor. Emanet’in 24 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 123.bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Yeni bölümden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Ancak dizinin bu akşam yayınlanan 122. bölümünde de önemli detaylar olduğunu hatırlatalım ve şu bilgileri sunalım: Selim konağa gelir ve İkbal’i tüm gerçekleri anlatmakla tehdit eder. İkbal köşeye sıkışmıştır. Konağın kapısına dayanan Selim tüm gerçekleri anlatmak ister. Selim’in bu isteğinin kendi sonu olacağını bilen İkbal, onu engellemek için bir şeyler yapmak zorundadır.

İşte bugün yayınlanan Emanet dizisi 122. bölüm fragmanı:

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başarılı performanslarının yanı sıra izleyicilerin Yaman ve Seher karakterlerinin uyumunu çok beğenmesi de dizisinin etkili performanslarının arka planındaki önemli gerçeklerden birisi.

Her iki genç oyuncu da rollerini başarıyla canlandırıyor ve hafta içi her akşam izleyicileri farklı duygulara sürükleyecek sunumlar gerçekleştiriyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.