Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri hızla düşen Masumlar Apartmanı için toparlanma vakti geldi!

Reytingleri hızla düşen Masumlar Apartmanı için toparlanma vakti geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yayınlandığı günden bu yana reytinglerde birinciliği elden bırakmayan dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam büyük bir düşüş yaşadı. ATV’nin çok iddialı dizisi Destan’ın ekrana gelmesiyle düşüşü hızlanan Masumlar Apartmanı ekibinin durumu kurtarmak için hızla toparlanması gerekiyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun yer aldığı Masumlar Apartmanı, her ne kadar dün akşama kadar reytinglerde birinciliği elden bırakmasa da bir süredir izleyiciler tarafından hikayesi sıkıcı hale geldiği yönünde eleştiriliyordu.

Birinci sezonun sonunda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmasıyla sarsılan dizi, ikinci sezonda genç oyuncu Melisa Şenolsun’u kadrosuna dahil etmişti. Ancak izleyici Şenolsun’u bir türlü sevememiş, dizide görmek istemediklerini söylemişti.

Reytingleri hızla düşen Masumlar Apartmanı için toparlanma vakti geldi! 7

Bunun üzerine hikayeye, Han’ın eski nişanlısı Ceylan dahil edildi. Ancak Ceylan’ı canlandıran sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz’ün de gelişi durumu etkilemedi. İzleyici hala Masumlar Apartmanı’nın çok sıkıcı hale geldiğini, güçlü oyunculukların da artık kar etmediğini düşünüyor.

Nitekim Masumlar Apartmanı, dün akşam ATV’nin çok iddialı dizisi Destan’ın ilk bölümüyle ekrana gelmesiyle büyük bir çakılma yaşadı. Bugüne kadar hep tüm izleyicilerde birinci olan dizi bir anda beşinciliğe düştü.

Masumlar Apartmanı’nın reytinglerindeki bu düşüşün sebeplerinden biri hiç kuşkusuz Destan dizisinin yayınlanmaya başlaması. Ancak izleyici esas sebebin hikayenin tekdüze haline gelmesi, hiçbir heyecanın kalmaması olduğunu düşünüyor. Dolayısıyla Masumlar Apartmanı ekibinin bu düşüşten kalkabilmesi için hızla toparlanması gerekiyor.