Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola’nın annesine dehşeti yaşattılar, ünlü oyuncu isyan etti!

Ezgi Mola’nın annesine dehşeti yaşattılar, ünlü oyuncu isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın kaza geçirdiği ve bacağının yaralandığı şeklinde yansıyan bir iddia herkesi şaşırtmıştı. Oyuncu bu iddianın yalan olduğunu açıklamış olsa da bunu yapanlar için de ağır sözler kullandı.

Ezgi Mola, sette olduğu sırada çıkan bu iddia nedeniyle annesinin kendisini telefonla aradığını ve çok korktuğunu söyledi. Bu iddiayı ortaya atanları ‘şuursuzlukla’ suçlayan oyuncu, isyan etti.

Ezgi Mola, en çok da kendisini tanıyanların yaşadığı büyük paniğe dikkat çekti. Oyuncu, katıldığı etkinlikte bu konuda şunları anlattı: “O ayak kırılması değil ne yazık ki, çok acımasızca ve terbiyesizce bir şey olduğunu düşünüyorum. Annem hüngür hüngür beni aradı. Eli, ayağı titriyordu. Sette olduğum için telefonu açamamıştım. Herkes panik içinde bu şuursuzluktur. Bu terbiyesizliktir. O yüzden esefle kınıyorum bu terbiyesizliği.”

Ezgi Mola'nın annesine dehşeti yaşattılar, ünlü oyuncu isyan etti! 7

Annesini birisinin arayıp böyle bir haber olduğunu söylediğini anlatan Ezgi Mola, “Kadın ölüyordu. Düşmüş kadın yere. Korkunç bir şeydi. Hüngür hüngür ağlıyordu kadın” dedi.

Kendisini tanıyanların çok korktuğunu ve sette çalıştığı için de gelen telefonlara bakamadığını anlatan Ezgi Mola, bu olaylar olurken de kendisinin hiçbir haberinin olmadığını belirtti.

Böyle bir şeyi nasıl olabildiğini anlamadığını belirten Ezgi Mola, bunun ilgi çekmek için yapıldığını ve yapanların da gerçek haberci olmadığını söyledi.