Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin uğuru Ezgi Mola’ya büyük fırsat oldu!

Masumlar Apartmanı dizisinin uğuru Ezgi Mola’ya büyük fırsat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi Ezgi Mola’ya çok iyi geldi! Ünlü oyuncu Ezgi Mola’yı izlemek isteyenler genelde sinema filmlerini beklerdi. Ancak oyuncu 8 yıl aradan sonra geçen sezon Masumlar Apartmanı ile yeniden dizilere dönmeyi kabul edince hayranları çok mutlu oldu.

Ezgi Mola, daha önce komedi rolleri ile öne çıkan bir isim olmasına rağmen, ağır bir dram projesinde hem de başrolde yer alıyor. Dizinin ilk sezonu büyük ilgi çekti. İkinci sezonu da TRT1 ekranında devam eden Masumlar Apartmanı, bu sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor.

Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın son hallerini görenler bu rolün ona ne kadar iyi geldiğini de fark ediyor. Oyuncunun yeniden dizilere hem de böyle farklı bir karakter ve iddialı bir dizi ile dönmüş olması büyük bir fırsat.

Ezgi Mola da bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdi ve her yerde de mutluluğunu sergiliyor. Oyuncu katıldığı bir ödül töreninde, “İyiyiz, heyecanlı ve mutluyuz. Böyle güzel alkışlanan insanlar olmak bizi mutlu ediyor. İşimizle birlikte anılıyor olmak çok keyifli” açıklamasını yaptı.

Ezgi Mola’nın bu gülümseyen yüzünü gören hayranları Masumlar Apartmanı’nın ona ne kadar iyi geldiğini söylüyor.

Dizide çalışmanın keyifli olduğunu ve hep birlikte emek verdiklerini anlatan oyuncu, “Hep birlikte çalışıyoruz, yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.