Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri yükselen yeni atv dizisine sosyal medyada ilgi büyüyor!

Reytingleri yükselen yeni atv dizisine sosyal medyada ilgi büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunda atv ekranlarında yayınlanan dram yapımlarının sayısı ikiye çıktı. Kalp Yarası’nın ardından bu sefer de İkimizin Sırrı dizisi izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Aras Aydın ve Leyla Feray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesini çok seven hayranlar, sosyal medyada büyük bir destek çalışması başlattı.

Dolunay Soysert ve Bestemsu Özdemir’in de başrollerinde yer aldığı dizi Pazar akşamları ekrana geliyor. Şimdiye kadar iki bölümü yayınlanan dizinin üçüncü ve yeni bölümünü 22 Ağustos Pazar akşamı izleyebilirsiniz. Diziye yönelik ilginin arttığını sosyal medya paylaşımlarından görebilirsiniz.

İlk bölüm elde edilen düşük reytinglere rağmen, ikinci bölümde yaşanan izleyici ilgisinin arttığına yönelik işaretler sosyal medyadan da geliyor.

Reytingleri yükselen yeni atv dizisine sosyal medyada ilgi büyüyor! 7

Birçok dizi hayranı yorumlar paylaşıyor ve fragmanlara da yoğun ilgi gösteriyor. Bir dizi hayranı, “Efsane bir dizi gibi gidiyor, umarım sonuna kadar böyle devam eder” diye mesaj yazdı.

Diziyi severek izlediklerini dile getiren hayranlar, reytinglerin de artmasını istiyor. Alp ve Neva karakterlerinin sahnelerinin artırılması talebinde de bulunan dizinin hayranları, yeni bölümleri heyecanla beklediklerini ifade ediyorlar.

Birçok dizi izleyicisini de İkimizin Sırrı’nı takip etmeye çağıran hayranlar, gönüllü olarak dizinin geniş kitlelere ulaşması için büyük bir çaba içine girmiş durumda.

Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin uyumunu da beğenen hayranların bu olumlu tepkilerine bakılırsa, İkimizin Sırrı, kış sezonunda daha da başarılı sonuçlar alabilir.