Ana sayfa Dizi Haberleri Rojda Demirer, O Kız dizisine gelişi ile olayı değiştirdi!

Rojda Demirer, O Kız dizisine gelişi ile olayı değiştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Reytingleri beklenenin altında gelen O Kız dizisi, yine de sadık bir izleyici kitlesi tarafından merakla izleniyor. Dizi, başarılı oyunculukların yanı sıra hikayesi ile de izleyenlerin çok beğendiği bir yapım olmaya devam ediyor.

Kanal D’de Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin başrolleri Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, hikayenin öne çıkan isimleri. Olaylar ilerledikçe yeni isimler de hikayeye dahil oluyor ve heyecan yaşatıyor. Bir süre önce diziye yeni bir isim daha katıldı; Rojda Demirer! Ünlü oyuncu, rol aldığı her yapımda olduğu gibi yine başarılı bir performans sergiliyor.

O Kız dizisine son katılan isim olarak en merak edilen kişi ayrıca şu sıralar! Dizide Erkan Petekkay’nın hayat verdiği Kadir’in bir zamanlar aşık olduğu ve kızının annesi Melek rolünde. İki başarılı oyuncunun karşılıklı sahneleri de heyecanla bekleniyor.

Rojda Demirer, O Kız dizisine gelişi ile olayı değiştirdi! 8

Dizinin hikayesinde de farklı değişimleri getirecek bir karakter Melek. Dilin Döğer’in hayat verdiği Zeynep’in annesi Melek ile karşılaşması heyecanla bekleniyordu. Bu karşılaşma geçtiğimiz hafta yaşandı. Ancak iki taraf da durumun farkında değildi!

En heyecanla beklenen karşılaşma ise Kadir ve Melek için olacak! 12. bölümde Sitare ile evin önüne kadar gelen Melek, Kadir eve doğru koşarken arabasına binmişti. İzleyicinin merakla beklediği o anlar yaşanamadı ama 2. bölümde büyük sürprizler bekliyor O Kız izleyicisini…

Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’in 12. bölümde tango yaptıkları bir sahne de ayrıca beğenildi.  İki başarılı ve deneyimli ismin dans sahneleri ile birlikte dizide Melek ve Kadir’in yanyana geleceği anlar için de heyecan dorukta! Kadir’in düşlerinde gördüğü tango dolu anlar, diziye ayrı bir renk kattı.

Rojda Demirer, O Kız dizisine gelişi ile olayı değiştirdi! 9

Salı akşamları ekrana gelen dizi, hikayesi ile dikkatleri çekmeye devam ederken, Rojda Demir’in katılmasıyla birlikte olayların farklı yöne doğru gelişeceği de anlaşılıyor. Demirer, O Kız dizisine heyecan katarken, başarılı oyunculuğu ile de ekranda göz doldurmakta.

Sitare’nin planı ile Kadir’le bir araya gelecek olan ve ismini Müjgan olarak değiştiren Melek’in geçmişi de ayrıca merak konusu… Sitare’nin Melek ile ilgili sorusuna ‘Yasak anlatamam’ diyen Kadir’in ne sakladığı, Melek ile nasıl tanıştıkları, neden ayrıldıkları da yeni bölüm için izleyenlerin yanıtını beklediği sorulardan…