Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’den itiraflar üst üste geldi!

Tuba Büyüküstün’den itiraflar üst üste geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, yaz aylarında Netflix için çekilen Zeytin Ağacı isimli dizideki rolüyle çok konuşulmuş ve gündeme gelmişti. Rol aldığı yapımlarla dünyanın pek çok ülkesinde tanınan v ve şöhrete kavuşan oyuncu, şu sıralar Paris’te yaşamakta.

Meslektaşı ve aynı zamanda yönetmen de olan Onur Saylak ile bir dönem evli kalan Tuba Büyüküstün’ün bu birlikteliğinden doğan ikiz kızları Toprak ve Maya, şu anda Paris’te bir okulda eğitim görmekte. Tuba Büyüküstün de kızlarının eğitimi için yanlarından ayrılmıyor.

Paris’teki yeni hayatını geçtiğimiz günlerde röportaj verdiği bir dergiye anlattı oyuncu. Aynı zamanda kendisi ile ilgili bazı itiraflarda da bulundu! Hayranlarının çok da bilmediği taraflarından samimi itiraflar yapan oyuncu, iç dünyasını paylaştı.

Elle Dergisi için objektif karşısına geçen ve birbirinden güzel fotoğraflarıyla dikkat çeken Tuba Büyüküstün, Los Angelas’ta yapılan çekimlerde, kendisi ve hayatı ile ilgili açıklamalarıyla da dergide yer alıyor. Dünyaca ünlü bir bir marka olan Dior’un 2023 Resort koleksiyonuyla objektif karşısına geçen Tuba Büyüküstün, 40 yaşına kadar geçen sürecindeki bazı detayları paylaştı okurlarla.

1982 doğumlu olan Tuba Büyüküstün, “Kendimi tanıma sürecindeyim hâlâ. Sürekli değişiyorum. Birçok detayım var; birini tanımlasam öbürüne haksızlık etmiş olurum. Olduğum halimden gayet memnunum. Yargılarımla, hatalarımla, yaptıklarımla, yapamadıklarımla iyi ki böyleyim” diye konuştu.

Paris’teki yeni hayatına alışmaya çalışan oyuncu, bol bol şehrin sokaklarında yürüyüş yaptığını, sergileri gezdiğini anlatıyor.

Tuba Büyüküstün'den itiraflar üst üste geldi! 8

Magazin sayfalarında hayatı merak konusu olsa da kendi içinde çok da uçlarda yaşamadığını itiraf ediyor oyuncu. Büyüküstün, “Kendi içimdeki duygularda çok uçlara gidip gelsem de hayat tarzı olarak uçlarda yaşayan biri değilim. İçimde dışarıdan bakanların görmediği bir Tuba var” diyerek görünenin aksine bir kişilik olduğunu anlatıyor.

Tuba Büyüküstün, yeni yaşı için de şöyle konuşuyor: “İnsanlar benim ardımdan ‘inandığı ve hissettiği gibi yaşadı’ desinler isterim. 20’lerim çok sıkı çalışarak geçti. 30’larım çocuklarımla geçti. 40’larımı heyecanla bekliyorum.”

İki çocuk annesi olarak hayatın ilerleyen dönemlerindeki en büyük endişesinin onlar için olduğunu da ortaya koyuyor her anne gibi Tuba Büyüküstün… Oyuncu “Çocuklarım adına nasıl bir dünyanın bizi beklediğini bilmiyorum. Umarım bu endişelerin hepsi boştur” diyerek duygularını aktarmakta.

Tuba Büyüküstün'den itiraflar üst üste geldi! 9

Anne olmasının kendisini değiştirdiğini de saklamayan Büyüküstün, “İlk anne olduğum zamanlar demiştim; artık ölmek çok zor. Kızlarıma tamamen açığım. Bilsinler ki ben mükemmel değilim. Endişelerim var, sorunlarım var, saçmalıklarım ve kendimi düşük hissettiğim, hatta pes ettiğim zamanlar var” sözleriyle samimi açıklamalarına devam etmekte…