Ana sayfa Sosyal Medya ‘En Popüler Kadın Oyuncu’ Su Burcu Yazgı Coşkun’u tahtından eden isim bakın kim?

‘En Popüler Kadın Oyuncu’ Su Burcu Yazgı Coşkun’u tahtından eden isim bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kardeşlerim dizisiyle 3 sezondur ekrana gelen genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, genç yaşına karşın uzun süredir sosyal medyanın gündeminde en popüler isimler arasında. Dizide oynadığı Asiye karakteri ile çok sevilen Coşkun, düzenli olarak yapılan araştırmalarda, öne çıkan kadın oyuncu olarak dikkat çekiyordu.

Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz 17 yaşında bir oyuncu. Fakat kendisinden çok daha deneyimli ve tanınan isimleri son dönemde sosyal medyada katlayarak geçen bir popülerliğe sahip! Dizide Onur Seyit Yaran ile birlikte Asiye ve Doruk olarak çok sevildiler. Çift olarak da sosyal medyanın gündeminden düşmüyorlar!

'En Popüler Kadın Oyuncu' Su Burcu Yazgı Coşkun'u tahtından eden isim bakın kim? 10

Her hafta düzenli olarak ‘en popüler kadın dizi oyuncusu’ kategorisinde pek çok isim mücadele ediyor. Yeni ve genç neslin sevilen isimleri, popülerlik konusunda deneyimli pek çok oyuncunun önüne geçiyor! Genç kuşağın dikkatini çeken ve sosyal medyada çok konuşulan isimler, Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan ilk 10 tablosunda her hafta rakip oluyorlar.

Uzun zamandır bu listenin başında Su Burcu Yazgı Coşkun vardı ve tahtını da kimseye kaptırmıyordu! Açık ara en yakın rakiplerini de geçen Coşkun, bir süredir sosyal medyadaki popülerlik konusunda tahtını Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusu Sıla Türkoğlu’na kaptırmış durumda! Türkoğlu, bu hafta 7. bölümü yayınlanan Show TV’nin dizisindeki Doğa karakteri ile haftanın en popüler ismi olmayı başardı!

'En Popüler Kadın Oyuncu' Su Burcu Yazgı Coşkun'u tahtından eden isim bakın kim? 11

Sıla Türkoğlu, Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerle tanındı. Oyuncu, bu dizilerin yurtışına satışı ile birlikte yerli ve yabancı büyük bir hayran kitlesi edindi. Kızılcık Şerbeti başladığından beri sosyal medyada gündemde. Su Burcu Yazgı Coşkun’u ilk sıralara yükselerek başta zorladı ve bir kaç hafta içinde de zirveyi aldı!

29 Kasım-5 Aralık haftasında Sıla Türkoğlu’na 73 bin 300 ileti geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun ise 3. sıraya kadar gerilemişti ama bu hafta 2. sıraya geldi. Fakat Sıla Türkoğlu ile aralarındaki ileti farkı oldukça fazla! Coşkun, bir haftalık süre içinde 28 bin 100 iletiye konu oldu! Sıla Türkoğlu’nun açık ara fark yaşattığı tablodaki güçlü duruşunu kolay kolay pek kimsenin bozamayacağı anlaşılıyor!

'En Popüler Kadın Oyuncu' Su Burcu Yazgı Coşkun'u tahtından eden isim bakın kim? 12

Baba dizisindeki oyunculuğu ile beğeni toplayan Özge Yağız ise istikrarlı bir duruş sergiliyor uzun zamandır! İlk sıra için rekabeti zorlayamasa da 3.lükte kalıyor genelde. Bu arada listeye hızla giriş yapan isim ise Elçin Sangu oldu! Çöp Adam dizisinde oynadığı Peri ile dikkatleri çeken oyuncu, popülerlik listesine 4. sıradan giriş yaptı!

'En Popüler Kadın Oyuncu' Su Burcu Yazgı Coşkun'u tahtından eden isim bakın kim? 13

Genç kuşak oyuncuların rekabetine sahne olan sosyal medyadaki popüler kadın oyuncular tablosuna, daha deneyimli bir isim olarak üst sıradan giren Elçin Sangu, bakalım ilerleyen haftalarda genç oyuncu meslektaşlarından daha popüler ve konuşulan bir isim olmayı başaracak mı? İzleyip göreceğiz…

Bu arada Yalı Çapkını dizisi ile çok beğenilen Afra Saraçoğlu’nun da hatırı sayılır bir ileti ile diğer isimleri takip ettiği görülüyor. Listede ayrıca Darmaduman dizisinin oyuncusu Aslıhan Malbora. Sırasıyla Bir Peri Masalı ile ekranlara gelen Alina Boz, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’deki Songül rolü ile çok beğenilen Devrim Özkan, Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz ve Kardeşlerim’in Aybike’si Melis Minkari de yer almakta.