Ana sayfa Sosyal Medya Rojda Demirer yeni katıldığı O Kız dizisine çok iyi geldi, hikaye renklendi!

Rojda Demirer yeni katıldığı O Kız dizisine çok iyi geldi, hikaye renklendi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Rojda Demirer, Kanal D ekranında çarşamba akşamlarının sevilen dizisi O Kız’a katıldı. Kadir karakterini canlandıran Erkan Petekkaya ile partner olan Demirer’in dizinin hikayesinde farklı bir renk ortaya çıkarması dikkatlerden kaçmıyor.

Diziye hem gerilim hem neşe hem de bilinmezlikler ile gelen Melek karakterinin hikayeye yakıştırıldığını belirtelim. Kadir ile Melek’in geçmişini merak eden birçok izleyici de hikayenin nasıl ilerleyeceğini çok merak ediyor.

Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı da bu haftanın sürprizlerinden birisi oldu. Dizinin izleyici ile buluşacak olan 12’nci bölümünde Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer tango sahnesi ile izleyici karşısına çıktı. Bu sahne için özel bir çalışma yapan ikilinin tango performansları çok konuşuldu.

Rojda Demirer yeni katıldığı O Kız dizisine çok iyi geldi, hikaye renklendi! 7

Salı akşamları fena sayılmayacak reytingler alarak yoluna devam eden O Kız dizisinde, Erkan Petekkaya’nın etkili performansına Sezin Akbaşoğulları da büyük destek sunmuştu. İki başarılı oyuncunun güçlü canlandırma yeteneklerine bu sefer de Rojda Demirer katılmış oldu.

3 tecrübeli ismin öncülüğünde hikayesi gelişen O Kız dizisinde ayrıca Dilin Döğer ile Cengiz Orhonlu da başrolün hakkını veren bir çabayı sergiliyor.