Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde yeni şok, senarist adeta başrol karakterinin altını oyuyor, etkisi azaltıyor!

Yalı Çapkını dizisinde yeni şok, senarist adeta başrol karakterinin altını oyuyor, etkisi azaltıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde birçok dizi hayranı Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in güçlü uyumuyla büyülenmiş durumda ama asıl büyüleyici gelişme yıllar sonra Çetin Tekindor gibi ustalık eseri performans sergileyen bir büyük ismin yeniden dizi setlerine dönmesi oldu.

Halis Ağa karakteri ile Yalı Çapkını dizisine büyük anlam katan Çetin Tekindor, en son 2008 yılında Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisiyle ekranda yer almıştı. Bu projenin kısa süreli olması sonrasında ise usta oyuncuyu neredeyse 4 yıl ekranda görmek mümkün olmadı.

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan ve sezona damgasını vuran Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Çetin Tekindor, ustalığını bir kez daha gösterdi ve dizinin hikayesinin en önemli parçalarından birisi oldu.

Halis Ağa gibi etkili bir başrol karakterini canlandırmak ve herkesi büyülemek hiç kolay bir şey değil ama zaten bu işin ustalarından birisi de Çetin Tekindor… Hem sesi hem güçlü performansı ile göz dolduran, gençlere örnek olan ve milyonların da sevgisini kazanan ünlü oyuncu, dizinin bu kadar çok ilgi görmesinin nedenlerinden birisi oldu.

Yalı Çapkını dizisinde yeni şok, senarist adeta başrol karakterinin altını oyuyor, etkisi azaltıyor! 8

Ancak Yalı Çapkını dizisinin senaristlerinin aldığı kararlar ile Halis Ağa karakterinin hikayedeki konumunu sarsacak gelişmeler de yaşanıyor. Karakterin etrafında ilişkide olduğu 2 karakterin hikayeden çıkartılması biraz can sıkıcı oldu.

Halis Ağa karakterinin etrafında güçlü yan karakterler olması Çetin Tekindor’un da öne çıkmasında büyük önem taşıyor. İşte bu noktada Halis Ağa’nın şoförü İbrahim ve arkadaşı Necip karakterlerinin hikayeden çıkartılması sıkıntılı bir durum oluşturacaktır.

İbrahim olarak izlediğimiz Cansu Fırıncı ile, Necip karakterini canlandıran Menderes Samancılar dizinin ekibine veda etti. Senaristlerin bu iki karakterin hikayesini bitirmesi sonrasında Halis Ağa’nın etrafında ilişkide olduğu iki önemli isim artık yok.

Yalı Çapkını dizisinde yeni şok, senarist adeta başrol karakterinin altını oyuyor, etkisi azaltıyor! 9

Senaristler önümüzdeki bölümlerde bu boşluğu nasıl dolduracak bilinmez ama bu iki ayrılığın Halis Ağa’nın hikaye içindeki ağırlığına olumsuz etki yapması muhtemel gözüküyor.