Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde umut ışığı yakan Yalnız Kurt dizisinde şimdi de ayrılık bilmecesi!

Reytinglerde umut ışığı yakan Yalnız Kurt dizisinde şimdi de ayrılık bilmecesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt dizisi, genellikle erkek izleyiciler tarafından tercih edilen bir yapım görüntüsünü veriyor. Aksiyonun hiç bitmediği sahneleri ile ikinci sezonda yoluna devam eden dizinin, düşen reytingleri önemli bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi.

Yeni sezonda kadrosuna birçok önemli oyuncunun katılması ile birlikte hikayede de önemli değişimler yaşandı. Damla Colbay’ın ayrılığının ardından yerini Jessica May doldururken; Hasan Deniz Yaran, Cihan Ünal, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine ise yine rollerinin hakkını veren performanslar ortaya koyuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Yalçın Hafızoğlu, Nilay Duru, Altan Gördüm, Hakan Bilgin, Hazım Körmükçü gibi başarılı e etkili isimlerin de yer alması ikinci sezonun dikkat çekmesinde önemli bir etken oldu.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisi 8’li reytingler ile ekran yarışına muhteşem başlamış ama sonrasında bunu sürdürememişti. Ancak dizinin geçen hafta reytinglerinde bir kıpırdanma yaşandı. Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine ara verilmesi sonrasında bazı izleyicilerin Yalnız Kurt’u tercih etmiş olabileceği düşüncesi akla geliyor.

Reytinglerde umut ışığı yakan Yalnız Kurt dizisinde şimdi de ayrılık bilmecesi! 7

Yalnız Kurt’un hikayesinde Harun Karacabey karakterini canlandıran Altan Gördüm de ikinci sezonda hikayeye renk katan isimlerden birisi oldu.

Çağatay Tosun gibi aksiyon dizilerinde gayet başarılı bir yönetmen tarafından idare edilen dizide, Altan Gördüm’ün ayrılığı gündeme geldi. Basına yansıyan haberlere göre ünlü oyucu konuk olarak yer aldığı diziye veda ediyor.

Dizinin 29. yeni bölümü Cuma akşamı ekrana gelecek ve reytinglerde bir miktar artış yaşanması beklentisi bulunuyor. Eğer bu gerçekleşirse Yalnız Kurt dizisi için umut ışığı iyice büyüyecek.

Nefes kesen sahnelerin yaşanacağı yeni bölümde Altan Gördüm’ün canlandırdığı Harun karakterinin de vedasına şahitlik edeceksiniz. Harun’un diziden nasıl ayrılacağı da yeni bölümde ortaya çıkacak.