Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rüzgar Aksoy kendisini atv dizisindeki yeni rolüne adadı!

Rüzgar Aksoy kendisini atv dizisindeki yeni rolüne adadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Rüzgar Aksoy, üst üste yer aldığı dizi projeleri ile büyük dikkat çekti.

2008 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, birçok farklı rolde izleyici karşısına çıktı. Adanalı dizisindeki Ferruh karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kara Sevda’da ise Tarık rolüyle iyi bir çıkışa imzasını attı. Son dönemde Bir Zamanlar Çukurova, Ramo, Arıza gibi etkili dizilerde izlediğimiz Rüzgar Aksoy, şimdi de atv’nin fenomen dizisine katıldı.

Kuruluş Osman isimli dizinin üçüncü sezonunda Turgut Alp karakterine hayat vermekte olan oyuncu için böyle önemli bir tarihi dizide rol almak kariyeri açısında iyi bir gelişme oldu.

Dizinin platosuna hayran kalan oyuncu, her detayın ince bir şekilde düşünülmüş olduğunu söyledi. Rüzgar Aksoy, diziye büyük emek verildiğini ifade etti ve şu sözleriyle de ne kadar memnun olduğunu anlattı:

“Sanatçı gözüyle bakıldığında gerçekten çok güçlü, ince elenmiş, sık dokunmuş bir iş. Sete girdiğimde gördüm ki hiç kolay değil. Kendini adamadan bu işte var olmana imkan yok. O yüzden keyifliyim.

Çok sıcak karşılandım bir kere. İnsanlar hemen içlerine aldılar. Önceden tanıdığım arkadaşlarım da var ama karşılaşmadığım insanlar da sanki daha önceden çalışmışız gibi hemen içlerine aldılar. Kesinlikle insan ilişkileri noktasında çok zorluk yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü herkes yardımcı olmaya çalışıyor.”