Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin reytingleri bir şeyler anlatıyor!

Yasak Elma dizisinin reytingleri bir şeyler anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi geçen sezon olduğu gibi yine izleyicisinin ilgisini çekmeyi başardı. Şahika karakterinin ayrılmasından sonra dizinin geri düşmesi bekleniyordu. Beşinci sezon açılışını beklentilerin altında reytinglerle açan Yasak Elma, haftalar ilerledikçe toparlanmaya devam ediyor.

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın başrollerinde yer aldığı diziye; Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz da katıldı ve hikaye daha da renklendi. Dizinin yeni sezonunda Yıldız ve Ender karakterlerinin yanı sıra Çağatay ve Kumru da öne çıkıyor… Bir de yasak aşk konusu eklenince hikaye yeniden izleyicilerin ilgisini çekti.

Çağatay ve Kumru’nun yasak aşk yaşaması ve Yılıdız’ın da onlardan ders alma çabası sahneleri diziyi yine öne çıkartmayı başardı. Yasak Elma’nın 114. yeni bölümü tüm kategorilerde ikincilik elde etti. Türkiye ile Letonya arasındaki futbol maçının birincilikler aldığı bir ortamda dizinin reytingleri çok iyi geldi.

Yasak Elma dizisinin reytingleri bir şeyler anlatıyor! 7

Yasak Elma tüm kategorilerde ortalamanın çok üzerinde reytingler elde etti ve geçen sezon yakaladığı başarıyı tekrarlamaya başladı.

Alparslan ve Üç Kuruş dizilerinin henüz başlamadığı pazartesi rekabetinde Kalp Yarası düşüş yaşarken, Yasak Elma en çok izlenen dizi olma unvanını da elde etti.

Dizinin reytingleri yükselişin devam ettiğini ve dizinin yine eski günlerine dönmekte olduğunu anlatıyor. Hikaye ilgi çekici olunca, doğru oyuncular ve karakterler oluşturulunca reytingler de iyi geliyor. Beşinci sezona iyi başlamasa da Yasak Elma milyonları etkilemeyi sürdürüyor. Reytingler de futbol maçına ve Kalp Yarası dizisine rağmen Yasak Elma’nın reytinglerinin gayet iyi durumda olduğunu gözlemliyoruz.