Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisindeki arkadaşlarına iltifat dolu sözlerle veda etti!

Sefirin Kızı dizisindeki arkadaşlarına iltifat dolu sözlerle veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisindeki vedalar devam ediyor. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ardından diziden bir ünlü isim daha ayrıldı. Kahraman Boz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent Şakrak diziye 40. bölüm itibari ile veda eden isim oldu.

Sefirin Kızı’nda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek üzerine kurulan hikaye iyice gelişirken, reytinglerin ise düşmekte olduğu ve kemik izleyicilerin yapımı yavaş yavaş terk etmeye başladıkları görülüyor. Sefirin Kızı dizisinde Kahraman’ın hikayesi sona erdi. Bülent Şakrak da sosyal medya üzerinden tüm ekip arkadaşlarına ve hayranlarına güzel sözlerle veda etti.

Mütevaziliğini ve kibarlığını instagram paylaşımına yansıtan Bülent Şakrak, “ahane bir yolculuk ve eşsiz bir deneyimdi.Özellikle yolu çiçeklendiren siz seyircilere binlerce teşekkür ediyorum” diyerek dizinin hayranlarına veda etti.

Sefirin Kızı dizisinin yönetmeni ve birlikte rol aldığı isimlere de teşekkür mesajında yer veren oyuncu, şu sözleri ile dikkat çekti:

“Ardından Dünyayı kuran, arkadaşlığını esirgemeyen, tevazunun baş kenti Aslan genel yönetmenim @emre.kabakusak ve her biri enerji deposu olan diğer yönetmenlerim @muratkerasus @isilsugunday a, giydiği ayakkabıdan, takındığı tavra kadar ders niteliğinde bir görüntü yönetmeni olan, değerli ağabeyim @serdar_armutlu ya ve onun çook kıymetli teknik ekibine, Yapımın benim için tüm yükünü aslanlar gibi sırtlanmış ve insanlığı ile herkesin derdine derman olma gayreti olan @ceyhunolas ve ekibine.

Disiplin ve çalışkanlıklarına her an beni hayran bırakan çok değerli oyuncu arkadaşlarımı da unutmadım tabiki, ancak; çook kalabalıklar.

O nedenle arkadaşlarıma da bu işin lokomotif vazifesini en iyi şekilde yerine getirmiş çok değerli @neslihanatagul @urazka ve #enginakyürek vasıtası ile binlerce teşekkür ediyorum tekrar.

Ve son olarak canım @gozdecigaci sen şahane bir partnersin İyi ki geldim, iyi ki aranıza aldınız.. Alayınızı çook sevdim, seveceğim.. EYVALLAH…”