Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi iki önemli oyuncusunu kaybetti!

Sadakatsiz dizisi iki önemli oyuncusunu kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz isimli dizinin çarşamba akşamları etkileyici performansı devam ediyor. Dizinin hikayesine yeni isimler katılırken ve önemli değişimler de yaşanırken, ayrılan isimlerin de olduğu ortaya çıktı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ikilisinin çok başarılı performanslar sergilediği dizide Melis Sezen ile Berkay Ateş de başrolün hakkına veriyor. Sadakatsiz dizisinde senaristler hikayede önemli düzenlemeler yapıyor. Koronavirüs vakaları ve yılbaşı arasının ardından geçen hafta yine sağlık nedenleriyle yayınlanmayan dizideki bu aksamalar hayranlarını da üzdü.

Geçtiğimiz hafta 47. yeni bölümü Cansu Dere’nin ardından Berkay Ateş’in de koronavirüse yakalanması nedeniyle yayınlanamamıştı. Diziye ayrıca Deniz Karaoğlu ve Gizem ünsal’ın ardından Serhat Parıl’ın da katıldığı ortaya çıkmıştı. 3 yeni oyuncunun katıldığı diziden 2 oyuncunun ise ayrılacağı belirlendi.

Sadakatsiz dizisi iki önemli oyuncusunu kaybetti! 15

Melih ve Bahar karakterlerini canlandıran Ali İl ile Yeliz Kuvancı artık hikayede yer almayacak. Projeye veda eden iki oyuncu da rolleri gayet başarılı şekilde sergiledi. 2 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanması beklenen 47. yeni bölümde bu iki karakterin vedasına şahit olacaksınız.