Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV bir dizisini daha harcadı, izleyicileri çok kızdırdı!

Fox TV bir dizisini daha harcadı, izleyicileri çok kızdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon harcadığı altıncı dizi Elkızı oldu… Uzak Şehrin Masalı ile başlayan dizileri kısa sürede harcama kararları daha sonra Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir isimli diziler ile devam etti.

11 dizi ile sezona başlayan kanalın 6 yapım için üst üste final kararları alması sosyal medyada sık sık gündem oldu. Dizilere başlayan ve heyecanla izleyen milyonlarca izleyici düşük gelen reytingler nedeniyle kısa sürede bitirilen bu yapımlar nedeniyle Fox TV’ye yoğun bir tepki gösterdi.

Fox TV bir dizisini daha harcadı, izleyicileri çok kızdırdı! 7

En son final yapan dizi ise Elkızı oldu. 30 Ocak Pazar akşamı son kez yayınlanan Elkızı, Cumartesi akşamları çok daha iyi reytingler alırken, gün değiştirilmesi nedeniyle izleyicilerin önemli bir bölümünü kaybetti.

Elkızı’nın yerine ekrana gelen Maske Kimsin Sen’in de düşük gelen reytingleri dizi için verilen gün değiştirme kararının da hatalı olduğunu ortaya koydu.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı için ekip yaz sonundan bu yana Muğla’da çalışmalarını sürdürüyordu. Final ile birlikte ekip dağıldı ve bir dizinin daha izleyicilerin eleştirileri arasında yayınlarına son verildi.