Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu ile parlayan Aslı Sümen bu sefer dram dizisi tecrübesi yaşayacak!

Baht Oyunu ile parlayan Aslı Sümen bu sefer dram dizisi tecrübesi yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında Miss Turkey seçilerek güzelliğini tescilleyen Aslı Sümen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Dansçı ve model olarak dikkat çeken Aslı Sümen, Baht Oyunu isimli dizi ile birlikte de oyunculuğa adım attı.

2021 yılında yayınlanan ve büyük de ilgi gören romantik komedi dizisinde Aslı Sümen’i Tuğçe karakterinde izleyenler hem güzelliğine hayran kaldı hem de oyunculuk yeteneği olduğunu fark etti. Aslı Sümen kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirerek, etkili bir çıkış yaptı. Romantik komedi dizisinde rol alan oyuncu, bu sefer bir dram projesiyle farklı bir duyguyu izleyicilere sunacak.

Romantik komedi dizisi Erkek Severse isimli Bein Connect projesinde de rol alan Aslı Sümen’e yeni bir dizi teklifi yapıldı. Avşar Film’in hazırlıklarına devam ettiği Masum ve Güzel isimli dizinin kadın oyuncularından birisi daha belli oldu. Bahar Şahin, Mine Tugay; Sude Zülal Güler gibi 3 ismi bir araya getiren Masum ve Güzel dizisinde ismi netleşen dördüncü kadın oyuncu olarak Aslı Sümen’i görüyoruz.

Erkan Meriç’in de kadrosunda yer aldığı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Yakında çekimlere başlanması beklenen bu yeni dizi genç oyuncunun kariyer basamaklarını daha güçlü çıkması için önemli bir fırsat oldu.

Yapımcı Şükrü Avşar’ın proje ile titiz bir şekilde ilgilenmesi de iyi bir hikayenin geleceğine yönelik bir mesaj veriyor. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide yetimhaneden çıkan iki kızın etkileyici hikayesi anlatılacak. Etkili bir dram dizisi daha izleyicilerle buluşmak için hazırlanıyor.

Şubat ayının ortasında çekimlerin başlayacağı dizinin hangi kanalda yayınlanacağı da yakında netleşecek.