Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi sona yaklaşırken Asya yeniden intikam ateşiyle yanıyor! Kraliçe geri döndü!

Sadakatsiz dizisi sona yaklaşırken Asya yeniden intikam ateşiyle yanıyor! Kraliçe geri döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezon her bölümüyle fırtınalar estiren Sadakatsiz dizisi bu sezon düşüşlerde. Sezona birinci olarak başlayan ancak her hafta reytingleri daha da düşen Sadakatsiz’in bu sezon sonu final yapacağı tesadüfen ortaya çıkmıştı. Sadakatsiz finale doğru yaklaşırken hikaye başa döndü ve Asya yeniden intikam ateşiyle yanmaya başladı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dün akşamki bölüme damgasını vuran sahne Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin yeniden intikam ateşiyle yandığı sahne oldu.

Dizinin dün akşamki bölümünde Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteri diziden ayrıldı. Aşık olduğu kadın Asya tarafından bir türlü tam olarak kabullenilemeyen Aras çareyi onun hayatından çıkmakta buldu.

Asya ise hayatını mahveden, oğlunu üzen herkesten intikam almak için kendi kendine söz verdi. Ancak bu durum izleyicilerin tepkisine neden oldu. İzleyicilere göre Aras kendini bu durumdan kurtarmakla en iyisi yaptı. Ancak bazı izleyicilerin Asya’ya tepkisi dikkat çekiciydi.

Bir izleyici Asya’nın Aras’a büyük haksızlık ettiğini belirtirken bir başka izleyici ise “Güçlü kadın imajı çizilen, hayatını alt üst eden boşandığı kocasına tek kötü kelime edemeyen, oğlunun bütün ergenliklerine sabırla yaklaşan Asya, hayatına yeni giren, aşık olduğu adama fütursuzca öyle alelade konuşabiliyor. Zırvalık! Bir de üstüne hiç bir şey olmamış gibi nikaha gidiyor! Asya, sakinliği, huzur seven değil, kaostan beslenen ve haz alan bir karakter. Üzerine yaratılan kaoslarda mağdur olmayı da ayrı seviyor” diye yazdı.

Sadakatsiz dizisi sona yaklaşırken Asya yeniden intikam ateşiyle yanıyor! Kraliçe geri döndü! 9 Sadakatsiz dizisi sona yaklaşırken Asya yeniden intikam ateşiyle yanıyor! Kraliçe geri döndü! 10 Sadakatsiz dizisi sona yaklaşırken Asya yeniden intikam ateşiyle yanıyor! Kraliçe geri döndü! 11

Kanal D’nin elindeki en iyi dizilerden birisi olan Sadakatsiz, şimdiye kadar elde ettiği reytinglerle büyük bir kitleyi kendisine bağladı. Dizi yurt dışında da yayınlanıyor ve İspanya ve birçok Latin Amerika ülkesinde beğeniyle izleniyor.

Ancak dizi özellikle son bölümlerde reytinglerde düşüş eğiliminde. Sadakatsiz’in dün akşam yayınlanan bölümü de puanlarında düşüş yaşadı ve tüm kategorilerde dördüncü sırada yer aldı.