Ana sayfa Sosyal Medya Bergen filminin galası yapıldı! Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimi ve saç şekliyle çok konuşuldu!..

Bergen filminin galası yapıldı! Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimi ve saç şekliyle çok konuşuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrollerini paylaştığı Bergen filminin galası Sarıyer’deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.

Sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismin konuk olduğu galada filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah  giydiği yeşil pantolon ceket kombini ve saç şekliyle dikkatleri üzerine çekti.

Geceye hazırlandığı anlardan fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan oyuncunun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Bergen filminin galası yapıldı! Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimi ve saç şekliyle çok konuşuldu!.. 9

Farah Zeynep Abdullag basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Ben çok heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum. Bizler bu filmi canla başla yaptık. Filimi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen’in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik. Bu filim farklı şekilde çekilebilirdi. Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bir kadının var oluşunu anlatıyoruz.

Bergen filminin galası yapıldı! Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimi ve saç şekliyle çok konuşuldu!.. 10

Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filimin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar. Tatlı bir şekilde Bergen’in hayatına girip, tatlı davranarak, herkesi kandırabilecek, hepimizin tanıdığı adamlardan biri” dedi.

Filmde Bergen’i öldüren ‘Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikcioğlu da, “Kadının var oluş hikayesini göreceğiz biz bu filmde. Benim için değerliydi. Ferah’la beraber Bergen gibi bir karakterin hayata dönmesi, tekrar onu anlamak, yaptığı eserleri tekrar izleyici ve dinleyici ile buluşturmak çok önemliydi.

Bergen kendi içinde bir akademisyen, arabeskle klasik müziği birbirine harmanlayan kişidir. Farah filmde bunu çok güzel yansıttı. Geçmişte keyif alacağım işlerden biri oldu. Biz ne sevmesini ne de âşık olmasını adam gibi yapıyoruz. Âşık olmak eğitime tabi tutulması gerekiyor. Sevginin de bir eğitimi olması gerekiyor” diye konuştu

Bergen filminin galası yapıldı! Farah Zeynep Abdullah kıyafet seçimi ve saç şekliyle çok konuşuldu!.. 11

Gecenin sonunda saçlarını açan Farah Zeynep Abdullah son halini de takipçileriyle paylaştı. Bergen filmi 4 Mart Cuma günü sinemalarda izleyici ile buluşacak.