Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde asla bu anı göremeyeceksiniz! Cansu Dere ve Melis Sezen’den sürpriz!

Sadakatsiz dizisinde asla bu anı göremeyeceksiniz! Cansu Dere ve Melis Sezen’den sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamlarının çok izlenen, çok konuşulan dizilerinden birisi olan Sadakatsiz, Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi. Dizi, BBC’de yayınlanan ve Bafta Ödülü alan dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlama. Cansu Dere’nin başarılı bir şekilde Asya karakterine hayat verdiği dizide, Caner Cindoruk ve Melis Sezen de performanslarıyla övgü topluyor.

Dizideki yasak aşk hikayesinde roller değişirken, Cansu Dere ve Melis Sezen’in hayat verdikleri Asya ve Derin karakterlerinin yıldızı hiç barışmadı ve muhtemelen asla da barışmayacak! Caner Cindoruk’un oynadığı Volkan’ın, 2 yıl boyunca karısın aldattığı Derin ile evlenmesi ve bir çocuğunun olmasından sonra, bu kez de eski eşi ile yeniden ilgilenmeye başlaması izleyenleri ekran başında delirtiyor!

Sinsi bir oyun oynayan Volkan’ın ne yapmaya çalıştığını artık Derin de anladı. Asya’nın sakince kurduğu planlar sonucunda Derin, asıl vazgeçemeyen kişinin Asya değil, kocası Volkan olduğunu anladı.

Dizide yaşananlar kimi zaman ekran başındakileri çok geriyor ve özellikle Volkan ve Derin karakterlerinin tavırları da kimi zaman sosyal medyaya da yansıyan sert sözlere dönüşüyor.

Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, başarılı oyunculuğu ile genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi. Oynadığı yeni rolü de kariyerinde önemli bir sıçrama yaşatmakta oyuncuya.

Dizide Derin ve Asya’yı yanyana ve mutlu gülümserken görmek mümkün değil ama sette durum başka! Cansu Dere ve Melis Sezen, ilk kez birlikte verdikleri pozla hayranlarını hem şaşırttı, hem mutlu ettiler.

Önce Cansu Dere instagram sayfasından paylaştı fotoğrafı, Melis Sezen de repost etti… Kamera önünde durum gergin olsa da kamera arkasında iki oyuncunun samimi halleri de izleyici için güzel bir sürpriz oldu…

İşte o dizide asla göremeyeceğiniz fotoğraf:

Sadakatsiz dizisinde asla bu anı göremeyeceksiniz! Cansu Dere ve Melis Sezen'den sürpriz! 7