Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Asya bir taşla iki kuş vurdu ve yeni bir dönem başladı!

Sadakatsiz dizisinde Asya bir taşla iki kuş vurdu ve yeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında her bölümü ile heyecan dalgası yaşatmaya devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 19. bölümünde yaşanan gelişmeler yeni bir dönemin başlamakta olduğunu da ortaya koyuyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde olduğu dizide, Asya girdiği tüm mücadelelerden başarı ile çıkmasını bildi. Volkan’ın dizi getiren Asya, onu ayağına kadar getirip adeta diz çöktürme noktasına dayandı. Asya, Volkan’dan intikamını hazin bir şekilde aldı.

Ancak asıl büyük olay Derin cephesinde yaşandı. Asya için Volkan bir süredir mücadele ettiği kişi olmaktan çıkmış, kendisini bitirmesini izlemesi yeterli gelmişti. Ancak Derin öyle değildi. Oğlu Ali üzerinden oyunlar kuran Derin’e Asya’nın tokadı da sert oldu… Volkan’ı parmağında oynatan Asya, bunun Derin’e ne kadar büyük zarar vereceğini biliyordu.

Derin’i aynı kendisinin düştüğü duruma düşüren Asya, sonunda pes etmesini sağladı. Derin, Volkan’ın kendisine zarar vermesinden korkuyor. “Asya’ya dönebilirsin Volkan, bitti” diyerek eşine not bırakan Derin, böylece savaşı da kaybettiğini ilan etmiş oldu.

Cemal Hünal’ın canlandırdığı Sinan karakterinin hikayeye dahil olması da yeni bir dönemin işaretlerini veriyor. Asya’nın artık Volkan’ı daha da derin bir bunalıma sokacağı ortada. Derin ise ortalarda bile yok… Asya’nın üniversite arkadaşı olan Sinan ile Volkan kavgası da önümüzdeki bölümlerde daha da şiddetlenebilir.

Sadakatsiz dizisinde Asya bir taşla iki kuş vurdu ve yeni bir dönem başladı! 8

Derin’in cinayete kurban gittiğine yönelik işaretler de kafaları karıştırdı. Ancak Melis Sezen’in diziden ayrılması beklenmiyor. Altından ne çıkacağı ise 20.bölümde netleşecektir. Ayrıca Derin’in Volkan ile ilgili yazdığı notlar da olayların seyrini değiştirecek. Polisin yaptığı incelemede Derin, Volkan’ın kendisini öldürme ihtimalinden bahsediyor.

Sadakatsiz dizisinde Asya bir taşla iki kuş vurdu ve yeni bir dönem başladı! 9

Hem Asya hem de Derin’den tokat yiyen Volkan, şimdi de polislerin hedefinde… Bakalım yeni dönem diziye neler katacak.

Sadakatsiz dizisinde Asya, bir taşla iki kuş vurmayı başardı. Hem Volkan’ı alt etti hem de Derin’i… Bunu yaparken de onların zaaflarından faydalandı.

Kanal D’nin bu sezon en başarılı yapımı olarak öne çıkan dizinin yeni bölümü 3 Mart Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ise henüz ortaya çıkmadı.