Ana sayfa Dizi Haberleri Gülben şov zamanı! Masumlar Apartmanı dizisinden Gülben’e özel hazırlık!

Gülben şov zamanı! Masumlar Apartmanı dizisinden Gülben’e özel hazırlık!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve yeni sezonun en çok beğenilen dizilerinin başında gelen Masumlar Apartmanı dizisindeki her karakter, ayrı ayrı sosyal medyanın dilinde. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizinin hikayesindeki dramatik unsurlara karşın, gittikçe karakterlerin iç dünyalarında ve kendi aralarındaki günlük halleri, kimi komiklikleri meydana çıkarıyor.

Başarılı oyunculukları ile hayat verdikleri karakterleri izleyici açısından sevimli hale getiren isimler, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Ezgi Mola’nın Safiye karakterini oynadığı dizide Merve Dizdar da kız kardeşi Gülben’e hayat veriyor.

İkilinin aralarında geçen kimi konuşmalar izleyiciyi, dramatik konudan kopararak güldüren anlara sahne oluyor. Merve Dizdar’ın, Masumlar Apartmanı’nda oynadığı Gülben’e her bölümde başka bir esprili durum kattığı diziden güzel bir haber geldi.

Dizdar’ın oynadığı Gülben’in iç dünyasına girdikçe, travmatik durumunun yanı sıra hayli komik halleri de ortaya çıkmakta. Özellikle de bir süredir kendi kendine konuşmaları artan Gülben’in sözleri, ekran başındakileri de güldürüyor.

Yaşadıkları acılar bir yana, içinde eğlenceli, çocuksu, saf, komik bir tarafı da olan Gülben, izleyicinin de çok sevdiği bir karakter. Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben’in kendi kendine konuşmaları ile ilgili güzel bir sürpriz hazırlanıyor izleyiciye.

Dizinin sosyal medya sayfasından yapılan duyuruda “Gülben Monolog Show başlıyor! Gülben’in kendi kendine konuşmalarını çok seviyoruz diyenler için geliyor!” şeklinde bir açıklama yapıldı.

Gülben şov zamanı! Masumlar Apartmanı dizisinden Gülben'e özel hazırlık! 11

Merve Dizdar’ın da bu açıklamayı kendi sayfasına taşıdığı ve aynı zamanda da Masumlar Apartmanı resmi instagram hesabına beğeni yaparak kalp bıraktığı da görülüyor.

Dizinin takipçileri de yaptıkları yorumlarla bu sürprizi çok beğendiklerini belirterek, gün geçtikçe Gülben karakterini daha çok sevdikleri ve onun sahnelerini özellikle izlediklerini belirtiyorlar. Kimi izleyicilerin “Naci ve Safiye sıkıyor artık, Gülben ve Esat sahnesi daha çok istiyoruz” şeklinde yorumları da görülüyor.

Gülben’in komik hallerinin, dizinin kasvetli havasını dağıtması nedeniyle karakterin gittikçe daha çok ön plana çıktığı yorumlardan da anlaşılmakta. Tabii ki bunda Merve Dizdar’ın müthiş oyunculuğunun etkisi de çok büyük…

Gülben şov zamanı! Masumlar Apartmanı dizisinden Gülben'e özel hazırlık! 12