Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu, Kıbrıs’ta keyfi gayet yerinde, havalara uçuyor!

Serkan Çayoğlu, Kıbrıs’ta keyfi gayet yerinde, havalara uçuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serkan Çayoğlu, yeni sezona bir hayli şanssız başlamıştı. Oyuncu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat isimli dizisiyle başladı sezona. İddialı bir yapım olmasına karşın dizi, beklenen reytingleri alamayınca kanal tarafından 9 bölüm sonra ekrandan kaldırılmıştı.

Dizide Serkan Çayoğlu ile birlikte Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya da rol alıyordu. O dizinin ardından Çayoğlu bu kez TRT1’de yayınlanacak ve uzun süredir hazırlıkları devam eden Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dönem dizisinde rol almaya başladı.

Yılbaşından sonra KKTC’ye giden oyuncu, 10 günlük karantinanın ardından çekimlere başladı. Dizide Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol almakta.

Dizinin imaj fotoğrafları da kısa bir süre önce medyaya servis edilmişti. Serkan Çayoğlu, adaya Ankara’dan gelen bir istihbarat görevlisini canlandırıyor. İsmi de Ankaralı olarak lanse edildi.

Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta keyfi gayet yerinde, havalara uçuyor! 10

Dizi için bıyık bırakan ve imajını değiştiren oyuncu, sevgilisi Özge Gürel’den uzakta uzun süredir. Yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen dizinin çekimleri sürerken, Serkan Çayoğlu da zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlarıyla hayranlarını mutlu ediyor.

Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta keyfi gayet yerinde, havalara uçuyor! 11

Oyuncu son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı. Set dışında bir gün yaşadığı anlaşılan oyuncu, deniz kenarında dizideki rol arkadaşı Ömer Turan ile poz vermiş. Bir başka pozunda ise havaya zıplıyor. Görünen o ki yoğun çalışma şartlarına karşın keyifli vakit geçiriyor Serkan Çayoğlu.

İşte oyuncunun o paylaşımları…

Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta keyfi gayet yerinde, havalara uçuyor! 12

Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta keyfi gayet yerinde, havalara uçuyor! 13