Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Asya’nın geçmişindeki sırlar ortaya çıkacak!

Sadakatsiz dizisinde Asya’nın geçmişindeki sırlar ortaya çıkacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon finaline hızla yaklaşan Kanal D dizisi Sadakatsiz’in kadrosuna usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın katılacağı duyuruldu. Bennu Yıldırımlar, canlandıracağı Hatice Sarıkadı karakteriyle Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin geçmişindeki sırların ortaya çıkmasına yol açacak.

Sadakatsiz’in sezon finaline beş bölüm kaldı. Dizi daha sonra yaz tatiline girecek, eylül ayında kaldığı yerden devam edecek. Dizinin sezon finaline çok az kala kadroya katılan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, son anda dizideki heyecan dozajını artıracak.

Sadakatsiz dizisinde Asya'nın geçmişindeki sırlar ortaya çıkacak! 7

Asya, geçmişi karanlık bir karakter. Dizi başladığından bu yana geçmişiyle ilgili küçük ipuçları yakalasak da neler olup bittiği konusunda henüz bir bilgimiz yok. Ancak izleyici büyük bir merak içinde.

Dizinin eski bölümlerinde Asya’nın geçmişine dair bazı ipuçları verilmişti.

Sadakatsiz 5. bölümünde Asya’nın çocukluğuyla ilgili kesitlere yer verilmişti. Bir sahnede anne ve babası kavga eden Asya gözyaşları içinde onları dinliyordu. Bu da Asya’nın hiç de iyi bir çocukluk geçirmediğini gösteriyor.

Geçmişe dönülen bir başka sahnede de Asya’nın çocukken babasını sarışın bir kadınla öpüşürken yakaladığını görmüştük. Asya da ilk bölümlerde Volkan’ın üzerinde sarı saç teli bulunca delirmişti. Dolayısıyla Asya’nın çocukluğunda geçirdiği bir travmayı yeniden yaşadığı muhtemel.

Dizinin 7. bölümünde de Asya’nın annesinin de babası tarafından aldatıldıktan sonra intikam almak için kötü yollar denediği ortaya çıkmıştı. Asya’nın annesinin de aldatılmayı hazmedemediği için şüpheli bir kaza yaptığını ve ailesinin yok olmasına sebep olduğunu söyleyen Volkan’ın sözleri tokat gibi ağırdı…

Tüm bu yaşananlar Asya’nın bir kapalı kutu olan geçmişini aydınlatmak için yeterli değil. Bakalım Bennu Yıldırımlar’ın canlandıracağı karakter, Asya’nın geçmişinden neleri ortaya çıkaracak?