Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim olmadı ama siz İrem Helvacıoğlu’nu Baş Belası dizisinde görün!

Seni Çok Bekledim olmadı ama siz İrem Helvacıoğlu’nu Baş Belası dizisinde görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında sadece 13 bölümlük bir macera olarak kalan, İrem Helvacıoğlu ile birlikte Özcan Deniz’i başrolde buluşturan Seni Çok Bekledim dizisi beklentilerin çok altında kaldı. İki güçlü oyuncunun ve büyük bir prodüksiyona rağmen hikayenin izleyiciye geçmemesi sonucunda dizinin ömrü kısa kaldı.

İrem Helvacıoğlu hayranları Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile çok başarılı işlere imza atan ünlü oyuncunun Seni Çok Bekledim projesinden çok da tatmin olmamışlardı. Şimdi ise yeni bir dizi için heyecanlı olan Helvacıoğlu, bambaşka bir rolle ekrandaki yerini alacak.

ARC Yapım tarafından hazırlıkları süren Baş Belası bir polisiye dizi olacak. İrem Helvacıoğlu’nun böyle hareketli, aksiyon dolu bir dizide nasıl performans sergileyeceği de hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Dizinin hikayesiyle ilgili detaylar konusunda bilgi veren gazeteci Birsen Altuntaş’a göre her hafta bir cinayet konusunun işleneceği bir dizi ile karşı karşıya kalacağız. Çocuğunun babası bir cinayete karışıp ortadan kaybolan psikolog İpek karakterine İrem Helvacıoğlu hayat verecek. Emniyet’te işe başlayacak olan İpek, burada Seçkin Özdemir’in canlandıracağı Şahin ile birlikte çalışacak. Ancak ikisi de zıt karakterde oldukları için hikayede aralarında birçok olay yaşanacak.

Başk Belası dizisinde Taner Rumeli, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman gibi isimler de bulunuyor.Bu hafta ekibin bir araya gelerek afiş ve tanıtım çekimlerine başlaması bekleniyor. Baş Belası, yaz ekranında izleyicilerle buluşacak ve beğenilirse kış sezonuda da ekranda kalacak.