Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Asya’nın konumuna düşen Derin’i asıl şimdi görün!

Sadakatsiz dizisinde Asya’nın konumuna düşen Derin’i asıl şimdi görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi 2020-2021 sezonunda güneş gibi parlayan, çok iyi sonuçlar alan ve izleyicileri de ekran başına toplamayı başaran bir yapım oldu. Başrolde yer alan Cansu Dere’nin Asya karakterinde adeta devleştiğine, Volkan’a hayat veren Caner Cindoruk’un da rolünü başarıyla canlandırdığına, Melis Sezen’in de Derin karakterinde işini iyi yaptığına tanık oluyoruz.

Kanal D ekranının en başarılı yapımı olan Sadakatsiz, her bölümü ile izleyicilerde büyük izler bırakıyor. Aldatılan ve oğlu bile elinden alınmaya çalışılan Asya, kadere boyun eğmek yerine, hem intikam alacak hem de dimdik ayakta duracak. Kadın izleyicilerin bu yönüyle Asya karakterinin her yaptığını merakla beklediği bir dizi Sadakatsiz.

Dizinin kadın karakterleri de kendi içinde toplumdaki farklı kişiliklere gönderme yapıyor. Kimi güçlü kadın portresi çiziyor, kimi zayıflığının altında eziliyor. Ancak dizinin izleyicileri en çok da bu karakterler üzerinden verilen mesajlara dikkat çekiyor. Asya, adeta Cansu Dere’nin üzerine bir elbise gibi oturdu… İzleyicilerin içini baymayan, her sahnesi merakla beklenen bir karakter oldu Asya… Cansu Dere de rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.

Sadakatsiz dizisinin kadın karakterlerini değerlendiren Milliyet Blog Yazarlarından Anibal Güleroğlu, hangi karakterin neyi temsil ettiğine vurgu yaptı. Asya, Bahar, Derin, Derya, Gönül, Nil karakterleri hakkındaki tespitleriyle dikkat çeken Anibal Güleroğlu’nun yazısından bir bölüm şöyle:

“Cansu Dere’ye ısmarlama elbise gibi oturan Asya karakterinin aldatılmış kadın hezeyanına kapılmadan, ağlaklıkla-eziklikle iç baymadan, Volkan’ın veya başka bir erkeğin desteğine ihtiyaç duymadan dimdik bir duruş sergilemesi de ‘Sadakatsiz’i taçlandıran ayrıntıların başını çekmekte. Keza çocukluk aşkından gelişen evliliğin taraflarından olan Bahar da kendince güçlü kadın tablosu çiziyor bu hikâyede. Zira evlilik-arkadaşlık ikileminde, olayın neresinde durduğunu pek de anlayamamış olan Mert tarafından aldatıldığını bilmekle birlikte, ailevi kaygılarla bunu görmezden gelme durumunda kalan Bahar’ın, Asya’nın güçlü duruşundan etkilenip arkadaşlık bağına karşı dürüstlüğü öne çıkartması hem gerçekçi hem de yapıcı bir mesaj konumunda.

Sadakatsiz dizisinde Asya'nın konumuna düşen Derin'i asıl şimdi görün! 8

Lakin içindeki mesleki kıskançlığı dışa yansıtmamaya çalışırken kendi kendisiyle bocalar hale gelen ve her şartta Volkan’dan yana tavır sergilemeyi sürdüren Derya için güçlü kadın demek pek mümkün değil şu aşamada. Akışına bıraktığı hayatta, tek başına yuvarlanıp gitmenin dışında henüz net bir kadın duruşu sergilemedi çünkü.

Erkeklerin aldatmalarıyla, tacizleriyle ve eziklikleriyle kadınlar karşısında yancı durumunda kaldıkları ‘Sadakatsiz’deki bir başka güçlü kadın profili, Gönül. Gözde Seda Altuner tarafından başarıyla canlandırılan karakter, paranın gücüyle insanları ve dahi Volkan’ı elinde oynatma durumunda. Derin’in yanlışlarının motivasyonu da Gönül’ün anneliğinden kaynaklı zaten.

Sadakatsiz dizisinde Asya'nın konumuna düşen Derin'i asıl şimdi görün! 9

‘Sadakatsiz’de güçsüzlükten güçlülüğe dönüşüm yaşayan iki kadını da unutmamak lazım. Nil ve Derin… Ki, onların gücünün de ivmesi, erkeklerin hatalarından kaynaklı olup ilham noktası Asya! Nil’in şiddet meraklısı Selçuk’la bağını koparmasındaki söylem, kadınlara yol gösterici mahiyetteydi nitekim. Asya’nın konumuna düşen Derin’in uyanışı yeni başlıyor. Eski karısından bir türlü kopamayan Volkan’a karşı nasıl bir tavır sergileyeceğini hep birlikte göreceğiz. Neticede dizideki tüm bu kadınlar, ‘Sadakatsiz’ için artı getiri sağlayan detaylar.”