Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin yönetmeni geldi, Sol Yanım dizisinde değişiklik kendini hissettirdi!

Hercai’nin yönetmeni geldi, Sol Yanım dizisinde değişiklik kendini hissettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Sol Yanım dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı. En son Hercai dizisinde yönetmenlik koltuğunda oturan Barış Yöş, diziyi devraldı… Bu önemli değişiklik sonrasında dizinin 6. yeni bölümünde de önemli farklılıklar yaşanmaya başlandı.

Barış Yöş, deneyimli bir yönetmen. İlk olarak Adını Feriha Koydum ile duyulan Yöş, sonrasında üst üste yeni projelerle kendini gösterdi. Bir Aşk Hikayesi, Zeytin Tepesi, Hayat Ağacı, Kiralık Aşk, Ateşböceği, İnsanlık Suçu, Darısı Başımıza, Vuslat, Çatı Katı Aşk ve son olarak da Hercai dizilerinde yönetmenlik yapan Barış Yöş, oldukça deneyim sahibi bir isim… Yılbaşı günü de ekip ile birlikte poz veren Yöş, diziye farklı bir hava getirecek. Bu değişimin ilk işaretlerini de bu akşam yayınlanacak bölümde bulacaksınız.

Hercai'nin yönetmeni geldi, Sol Yanım dizisinde değişiklik kendini hissettirdi! 9

Sol Yanım dizi ekibinin yılbaşı günü bile sette olduğunu, bu hafta yayınlanacak olan 6.bölümün de Barış Yöş imzası ile geldiğini belirtelim. Dizinin yeni bölümünde en önemli değişikliği başrol oyuncusu Özge Yağız’daki değişim ile göreceksiniz… Yemin dizisinde 2 sezon güçlü bir performans sergileyen oyuncu, Sol Yanım’da da gayet başarılı şekilde Serra karakterine hayat veriyor.

Hercai'nin yönetmeni geldi, Sol Yanım dizisinde değişiklik kendini hissettirdi! 10

Barış Yöş’ün diziye gelişiyle birlikte Serra karakterinde de imaj değişikliğini göreceksiniz. Bu akşam yayınlanacak 6. bölümde Özge Yağız bambaşka bir imaj ile güzelliğini ortaya koyacak. Sol Yanım da yeni yönetmenin gelişinin başka neleri değiştireceğini de zaman içinde ekranda görebileceksiniz.

‘Sol Yanım’da altıncı bölümünde yönetmen koltuğuna oturan Barış Yöş ile yepyeni bir dönem başlıyor. Altıncı bölümden yayınlanan ikinci fragman bu değişimin ilk işaretlerini veriyor.

BURAK VE BİRİCİK SUÇ ORTAĞI!

Biricik, Serra ve Selim’in yeniden birlikte olmasının ardından güçlü görünmeye çabalasa da bu aşkı hazmetmesi epey zor olacak. Burak ise ihanetin bedelini Selim’den çıkarmaya kalkınca yanaşacağı ve oyununa dahil olacağı kişi Biricik olacak. Tüm gemileri yakan Burak, İstanbul’a döner dönmez arkadaşlığını bitirme pahasına Selim’in canını acıtmak için çalışmaya başlayacak.

Hercai'nin yönetmeni geldi, Sol Yanım dizisinde değişiklik kendini hissettirdi! 11

ASENA’NIN HAMİLELİĞİ OLAY OLACAK!

İçten içe bebek hasreti çeken Asena, nihayet hayaline kavuşur ve hamile olduğunu öğrenir. Kutlusay Malikanesi’ndeki gücünü bu bebekle geri kazanmayı planlayan Asena’nın bundan sonra alacağı tavır çok farklı olacak. Asena, İhsan’la ilişkisini düzeltme yolunda önemli adımlar atarken, hamileliğine başta İhsan’ın ve bebek sahibi olmak için uzun zamandır çabalayan Nil’in tepkisinin ne olacağı ise merak konusu.

SERRA’NIN MÜTHİŞ DEĞİŞİMİ!

Aşk Serra’yı adeta bambaşka biri yapacak ve güzelliği herkes tarafından bir kez daha fark edilecek. Saçında ve giyiminde değişimler yapan Serra, yeni tarzıyla Selim’in aklını başından alacak. Selim’in doğum günü partisine bir prenses edasıyla girişi hayranlık dolu bakışlarla izlenecek ve Kutlusay ailesinin de beğenisini toplayacak.