Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde ayrılık kararı kesinleşti, bombalar arka arkaya geliyor!

Sadakatsiz dizisinde ayrılık kararı kesinleşti, bombalar arka arkaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesinin gidişatı konusunda eleştirilerin başladığı Sadakatsiz’in yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş başrolleri paylaşıyor.

Meltem Baytok’un Cavidan karakteri ile son dönemde öne çıkması da diziye büyük renk kattı. Ancak bu karakter üzerinden eleştiriler de yapılıyor. Dizinin dedikoducu ve kokuş karakteri olarak sivrilen Cavidan’ın hikayenin kalitesini aşağıya çektiğine yönelik itirazlar da var. Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda Asya’nın daha hiç tanımadığı Aras ile bir anda aşka başlaması da eleştiriliyor. Bu kadar temkinli bir Asya’nın bu kadar sıradan bir hatayı yapmayacağını düşünenler Aras karakterinin de hikayeye tam olarak oturmadığı fikrini savunuyor.

Sadakatsiz’de senaryoya yönelik bu eleştiriler öne çıkarken, 37. yeni bölüm de büyük bir merakla beklenmeye başlandı. 3 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Asya ile Aras’ı bir arada görecek olan Volkan, adeta kıskançlıktan çatlayacak.

Ayrıca kaza sonrası tekerlekli sandalyede gördüğümüz Derin de yürüdüğünü herkese göstererek büyük bir mucize olmuş havası oluşturmaya çalışıyor. Volkan’ın sürprizi ise boşanma açıklaması oldu.

Sadakatsiz dizisinde ayrılık kararı kesinleşti, bombalar arka arkaya geliyor! 3

Sadakatsiz dizisinin 37. bölümünde bombalar arka arkaya patlayacak. Bir yanda Asya’nın yeni aşkı, diğer yanda Derin’in yalanından sıyrılma çabası, öbür yanda ise Volkan’ın boşanma kararı alması. Tüm bunlar hikayede çok önemli gelişmeler yaşandığını gösteriyor.

Derin, evliliğini kurtarmak için çareyi Asya’da arıyor… Volkan, Asya’yı Aras konusunda uyarmakla kalmıyor ondan asla vazgeçmeyeceğini de yüzüne söylüyor.

Volkan, “Senden vazgeçmem lazım ama ben senden asla vazgeçmeyeceğim” diyerek Asya’yı çaresiz bir durumda bırakacak.

Derin – Volkan – Asya üçgeninde yine olaylar birbirini izleyecek.

Sadakatsiz dizisinin 37. bölümünde üst üste yaşanacak bu şoke edici gelişmeler dizi hayranlarının da heyecanının iyice yükselmesini sağladı.

Asya ve Aras’ı ele ele gören Volkan için ipler tamamen kopuyor. Tam da bu sırada yürüdüğünü itiraf eden Derin, Volkan’ın ilgisini çekmeye çalışıyor ancak Volkan’dan gelen hamle ile ortam bir anda buz kesiyor! Bakalım Volkan’ın boşanma hamlesi nasıl sonuçlar doğuracak? Bekleyip göreceğiz.