Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde bir şanssızlık daha geride kaldı!

Sadakatsiz dizisinde bir şanssızlık daha geride kaldı!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde koronavirüs sorunları nedeniyle yaşanan şanssızlıklar geride kaldı. Cansu Dere’nin koronavirüse yakalanması ile sette aksamalar yaşamıştı. Geçen hafta tam izleyiciler 47. yeni bölümü izlemek için heyecanla beklerken, bir sıkıntı daha çıktı.

Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş’in de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı ve dizinin yeni bölümü geçen hafta ertelendi. Bu ertelemenin ardından bu hafta yeni bölüm daha da büyük merakla beklenmeye başlandı. Sadakatsiz dizisinde koronavirüs şanssızlıkları geride kaldı ve yeni bölüm için izleyiciler beklemeye başladı.

Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal’ın ardından Serhat Parıl’ın da Sadakatsiz dizisinin kadrosuna katılması ile birlikte hikayede nasıl değişiklikler olacağının izlerini de görmeye başlayacağız. Bu nedenle yeni bölüm daha da çok önem kazandı.

2 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında yayınlanacağı duyurulan Sadakatsiz dizisinin 47. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Volkan, oğlu Ali’yi dövdüğünü iddia ettiği Aras’a yumruk atıyor!

Aras, Asya ile birlikte annesinin yanındadır. Annesi, kazadan sonra ilk kez Aras ile karşılaşmıştır. Aras’a kendisini hatırlayıp, hatırlamadığını sorar. Aras ise, boş gözlerle kadına bakar. Bu sırada aynı eve Volkan gelir. Çok sinirli olan Volkan, herkesin önünde Aras’a saldırır. Onu Ali’ye el kaldırmakla suçlar.