Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi yeniden başlayacak mı?

Çocuklar Duymasın dizisi yeniden başlayacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un Meltem karakteri ile başrolünde yer aldığı Çocuklar Duymasın ile ilgili sözleri dikkatleri çekti.

Yapımcı Birol Güven imzasını taşıyan dizide Taşfırın Erkeği olarak öne çıkan Tamer Karadağlı, geçtiğimiz yıl dizinin tekrar yayınlanması durumunda kendisinin yer almayacağını açıklamıştı. Ünlü oyuncu artık Çocuklar Duymasın dizisinin ömrünü tamamladığını ve yeniden çekilmesinin de çok anlamlı olmayacağını ifade etmişti.

Tamer Karadağlı’nın bu itirazına rağmen Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden ekranda yer alma durumu olabilir. 16 Ocak tarihinde Çocuklar Duymasın dizisinin 20. yaş gününü sosyal medyadan kutlayan Pınar Altuğ, diziyle ilgili sorularla da karşılaştı.

Ünlü oyuncu, “20. yılı, doğum günüydü. Hüzünlenmedim, tam tersi çok gurur duyduğum, çok mutlu olduğum, içinde olmaktan çok keyif aldığım bir proje. 20. senesinde kutlamak yakışırdı” diye konuştu.

Yapımcı Birol Güven’in, Çocuklar Duymasın ile ilgili bir şey sorulacak ise önce kendisini aradığını ve tarihleri aklında tutabildiğini anlatan Pınar Altuğ, dizinin yeniden başlama durumu konusunda sorularla karşılaştı.

Ünlü oyuncu, “Şu anda böyle bir plan yok. Ama her an her şey olabilir” diyerek de açık kapı bıraktı. Olmaz diye bir şeyin olmadığını ve her an her şeyin yaşanabildiğini ifade eden Pınar Altuğ, ayrıca setlerde çalışmayı da özlediğini anlattı.

Çalıştığını ama dizi setini de özlediğini ifade eden oyuncu, yorulduğu için bir dönem dizilerden sıkıldığını ama şu anda özlem duyduğunu ifade etti.