Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden dördüncü başrol oyuncu da ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden dördüncü başrol oyuncu da ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesi öyle büyük bir değişim geçirecek ki herkes şaşkına dönecek. Üçüncü sezonda 3 önemli başrol oyuncusunun yanı sıra iddialı yan rollerdeki ünlü isimler de diziye veda etti.

Vahide Perçin ile başlayan başrollerin ayrılığına Uğur Güneş eklendi. Üçüncü sezonun sonunda ise Murat Ünalmış hikayeden ayrıldı… Dizideki vedaların bununla da sınırlı kalmayacağı ortaya çıktı.

Dizinin setinde zaman zaman ismi kavgalarla anılan Kerem Alışık’ın da veda edeceğine yönelik önemli iddialar gündeme geldi… Fekeli karakterine hayat veren oyuncu, 3 sezon başarılı bir performans ortaya koydu.

Dördüncü sezonda da ekip ile birlikte devam edecek olan oyuncunun, dördüncü sezonun 4. veya 5. bölümünde veda etmesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden dördüncü başrol oyuncu da ayrılıyor! 7

Hilal Altınbilek dışında ilk kadrodan hiçbir başrol oyuncusu kalmayacak. Diziye dördünce sezonda hikayeyi baştan sona değiştirecek olan bir karakter katılıyor.

Hakan Gümüşoğlu karakteri ile İbrahim Çelikkol’un gelişi önemli bir dönüm noktası olacak. Kerem Alışık’ın da ayrılmasının ardından dizinin başrolleri Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol olarak kalacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonda büyük değişim geçirecek olması ilgiyi artıran bir unsur. Ancak birçok önemli karakterin artık olmayacağı gerçeği de izleyicileri derinden üzüyor.

atv’den yapılan duyuruda dizinin 9 Eylül Perşembe akşamı 103. bölümüyle birlikte dördüncü sezona başlayacağı açıklandı.